Op zoek naar Mechelen?

Mechelen
Stad Mechelen.
Meer info vind je hier. Museum Hof van Busleyden pakt uit met solotentoonstelling Berlinde De Bruyckere. Vanaf 15 december kan je in Museum Hof van Busleyden in Mechelen de tentoonstelling It almost seemed a lily van Berlinde De Bruyckere bewonderen.
KV Mechelen.
Statement KV Mechelen. Update: KV Mechelen verleent medewerking aan onderzoek. Fotos: week update. Wedstrijdkalender tot en met speeldag 22 bekend. AFC Tubize KV Mechelen: Ticketing. KV Mechelen OH Leuven: Fotoreportage. KV Mechelen OH Leuven: Trainersbabbel. KV Mechelen OH Leuven: Reacties.
360 Virtual Tour Stad Mechelen.
Visit Mechelen 2. Chruch of Our Lady over the Dyle. Church of Our Lady-of-Hanswijk. Church of Our Lady-of-Leliendaal. St Johns Church. Church of St Peter and St Paul. St Rumbolds Cathedral. Hotel 3 Paardekens. Youth Hostel De Zandpoort. Holiday Inn Express.
Hotel Mechelen TravelBird.
Je vindt in Mechelen nog meer kerken met een soortgelijke naam, zoals de Onze-Lieve-Vrouw-over-de-Dijlekerk en de Onze-Lieve-Vrouw-van-Leliëndaalkerk. Breng ook een bezoekje aan kerken als de Sint Janskerk en de Begijnhofkerk en je bent weer up to date wat betreft de kerken van Mechelen!
UiTPAS UiT in Mechelen.
UiT in Mechelen. Kijken en luisteren. UiT met kinderen. Info voor aanbieders. De UiTPAS is een klantenkaart voor sport, cultuur en vrije tijd in Mechelen. Overal waar je komt, spaar je een punt. Dit kan via de UiTPAS-spaarzuil of aan de kassa.
UiT zonder uitlaat 2018 UiT in Mechelen.
UiT zonder uitlaat 2018. Villa Velo Mechelen Kinderstad. Podium Grote Markt. Festival van Vlaanderen LUNALIA. UiT zonder uitlaat 2018. Ga opnieuw UiT zonder uitlaat op zondag 16 september 2018 en beleef tussen 13 en 18u een actief en bruisend Mechelen zonder auto.
CityZine Your Ultimate City Guide.
Visit Mechelen.
de Parking app. Brochures en Apps. Parkeren in Mechelen. Boottochtje op de Binnendijle. Museum Hof van Busleyden. Mechelen in Groep. Wandelingen door de stad. Bereikbaarheid met de autocar. Brochure: Mechelen in groep. Overnachten voor groepen. Mechelen Hotel Association. Holiday Inn Express.
Hof van Busleyden.
Een Hollander in Mechelen. Uw toren is niet af. Mechelen Meubelen 2.0. Rik Wouters Hoogtepunten. Roep om Rechtvaardigheid. Studiedag 31 mei 2018. Soirée MuzE Roep. Torens aan de Dijle. Torens aan de Dijle. Collectiestuk in de kijker. Gefusilleerden van Mechelen tijdens de Boerenkrijg.
De Zomer is van Mechelen Van 23.06 tem 27.08, het grootste gratis stadsfestival van België.
Belpop Bonanza Sessie. Volg De Zomer is van Mechelen op Facebook De Zomer is van Mechelen op Twitter De Zomer is van Mechelen op Instagram. De Zomer is van Mechelen 23.06 26.08. De Zomer is van Mechelen steunt dit jaar: Willekom Mechelen P.G.
Lunalia.
Het motto luidt The sound of M: de klank van Mechelen, de klank van muziek. Reinoud van Mechelen is voice in residence in 2019. Tijdens de tweede editie van LUNALIA kunnen we uitgebreid genieten van de Belgische tenor Reinoud van Mechelen!
OP.RECHT.MECHELEN. Stadsfestival 2016 2018.
Naar aanleiding van het stadsfestival zal het Hof van Busleyden onderdak bieden aan de waardevolle tentoonstelling Roep om Rechtvaardigheid. Kunst en Rechtspraak in de Bourgondische Nederlanden. Het is tegelijk de openingsexpo voor het museum én het sluitstuk op het stadsfestival OP.RECHT.MECHELEN.

Contacteer ons