Meer resultaten voor puurs

puurs
Poen pakken in Puurs De Tijd.
Tot voor kort kende Vlaanderen de kleine Antwerpse gemeente vooral als de woonplaats van vicepremier Kris Peeters CDV. Maar sinds begin oktober heeft Puurs een hele andere troef: het pop-uptheater van Studio 100. Daar speelt elke week meerdere malen de spektakelmusical 40-45.
Harmonieorkest Concordiavrienden 50 jaar Concordiavrienden.
En ook ons eigen instaporkest geven we graag een plaatsje in de schijnwerpers! Het concert 50 jaar Concordiavrienden vindt plaats op vrijdag 5 én zaterdag 6 januari om 20.00 uur in de theaterzaal van CC de Kollebloem Kloosterhof 2, 2870 Puurs.
GO! Basisschool t Kasteeltje Puurs.
De beste Mini-Uitvinders van ons land heten Louis Robeyns 8 en Bo De Groote 11 en komen uit Puurs en Mechelen. Bayer, Technopolis en de Helden van Ketnet gingen de voorbije weken samen op zoek naar de meest creatieve ontwerpers van de toekomst.
Route Bornem Puurs afstand, tijd en kosten ViaMichelin.
Bereken snel uw route van Bornem naar Puurs met ViaMichelin. Kies voor de route Bornem Puurs uit de verschillende opties van Michelin: de door Michelin aanbevolen route, de kortste route, de snelste route of de meest economische route.Voeg aan uw route Bornem Puurs informatie toe over de restaurants, de toeristische bezienswaardigheden en de hotels in Bornem of Puurs.
Home Parochie Puurs.
Meer informatie vind je hier! Vieringen Sint-Pieterskerk online. De vieringen van de Sint-Pieterskerk van de laatste weken kunnen beluisterd. worden via Liturgie en doorklikken naar Vieringen" Sint-Pieterskerk online." Activiteiten klik op de activiteit om te openen. secretariaat: Hoogstraat 30, 2870 Puurs copyright parochie Puurs.
Puurs Close-Up.
Create your look. 03 294 77 77. Na 6 mooie jaren in Puurs hebben wij de CLOSE-UP winkel op het Dorpshart gesloten om een kleinere kersverse CLOSE-UP te openen in de Boomstraat 16 in Bornem. Open vanaf donderdag 28 februari 2019.
CMB puurs welkom bij instrumentenbouw / Cursussen, Activiteiten, Informatiecentrum.,
Instrumentenbouw, construction d'instruments, instrument making, instrumentenbau, costruzione di strumenti, construcción de instrumentos. stavby nástroje, instrument bygning, soitinrakentamisen, eszköz épület, instrument bygningen., budowy instrumentu, instrument stavbe, instrumentbygge, müzik aletleri yapm., NL FR EN DE IT ES. 2013 Centrum voor Muziekinstrumentenbouw Puurs.
Vind een job VDAB.
Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Leeromgeving Documenten. Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie. Nuttige links Bestel opleidingscheques Bestel loopbaancheques Vraag vrijstelling aan Arbeidsbeperking E-loket Profieltest. Log in op Mijn Loopbaan Schrijf je in als werkzoekende.
Fietsen Brys.
Na een lange zoektocht hebben we dan ook eind 2008 ons stekje gevonden in de Stationsstraat in Puurs, waar een 200tal fietsen in de winkel stonden aangevuld met een rijk assortiment aan accessoires, kleding, schoenen. Inmiddels staan we ook beiden full time in de zaak.
Gemeente Startpagina Puurs-Sint-Amands. Gemeente Puurs.
Fusie Puurs Sint-Amands. Filmaanbod cc Binder. UiT in Puurs. In de kijker. Laat je eID aanpassen in 2019. Musical 40-45 in première gegaan. Nog meer weten over de spektakelmusical 40-45? CC de Kollebloem wordt cc Binder. Contact gemeente Puurs Hoogstraat 29 2870 Puurs Tel.
De spektakel-musical 40-45, een productie van Studio 100.
Het Studio 100 Pop-Up Theater bevindt zich vlak aan de kruising van de A12 en de N16 in Puurs. Het theater is vlot bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Volg de A12 Antwerpen Brussel en neem afrit 7 Breendonk in Puurs.
Fietsrouteplanner Puurs.
Route Surprise Me In deze modus kun je na het aanklikken van een knooppunt kiezen welke afstand je wilt fietsen. Het systeem berekent een route die aan jouw vraag voldoet. Route In deze modus stippel je zelf een route uit door steeds een volgende knooppunt aan te klikken./."

Contacteer ons