Resultaten voor lommel

lommel
CASA Lommel Al 40 jaar specialist CASA.
Inloggen Account aanmaken. Tafelen en drinken Koken Baden en verzorgen Opbergen en poetsen Wonen Decoreren Ontspannen en knutselen Buiten leven. Woonkamer Eetkamer Keuken Badkamer Slaapkamer Bureau Hobbykamer Hal en gang Kidswereld Tuin en terras Zwembad en strand. Wat zoek je?
Lommel Sint-Lucasstraat.
Sint-Lucasstraat 20, Lommel. Schrijf je in op de wachtlijst en blijf als eerste op de hoogte! Als je op verzenden klikt, ga je akkoord dat Matexi jouw persoonsgegevens gebruikt om je op de hoogte te houden van onze projecten, om vragen te beantwoorden en informatie uit te wisselen.
lommel-west.
Huren bij Boels Lommel.
Huren bij Boels Lommel. Ma t/m vr. Bekijk alle Boels vestigingen in Limburg. Kempische steenweg 473. Bekijk Boels vestigingen in een andere provincie. Bruxelles / Brussel. Hainaut / Henegouwen. Li├Ęge / Luik. Namur / Namen. Altijd op de hoogte zijn?
Decathlon Lommel sportwinkel.
Een bericht van de winkelmanager. Dankzij de opening van Decathlon Lommel, is heel Lommel klaar om te sporten. Ontdek vanaf 3 oktober onze gloednieuwe sportwinkel op de Buitensingel. Via het unieke concept van de kleinere, lokale stadswinkel met een oppervlakte van 1500 m helpen we jullie sporten in Lommel.
Erfgoedhuis De Barrier samen ontdekken we het Lommelse erfgoed en zorgen we ervoor.
door een bedrag van 20 over te maken op rekeningnummer 733-0436264-85 op naam van Erfgoed Lommel vzw, Luikersteenweg 244, 3920 Lommel met de vermelding TLC 2019. De Lommelse Eynderloop in 1940, geschetst door wijlen Louis Gerits. Copyright: Erfgoed Lommel, Fonds Gerits-Gevers.
Fedasil opent tijdelijk opvangcentrum voor 500 asielzoekers in Lommel Binnenland Nieuws HLN.
Het tijdelijke opvangcentrum van Lommel zal net zoals alle centra van Fedasil een open opvangcentrum zijn, waar asielzoekers tijdens de behandeling van hun asielaanvraag terechtkunnen voor onderdak, voeding, medische zorgen en sociale begeleiding. De opening van het centrum wordt voorbereid in overleg met de stad Lommel.
Te koop: Zavelstraat 1, 3920 Lommel Immofusion.
Terug naar de resultaten. Te koop: Zavelstraat 1, 3920 Lommel. Zavelstraat 1, 3920 Lommel. Rustig gelegen vrijstaande woning met 3 slaapkamers, inpandige garage en ruime kelder. Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving! Bij ImmoFusion 7/7 open huis dankzij onze unieke 3D-TOUR.
HOME.
Over het glazenhuis. Met het GlazenHuis wil de Stad Lommel glas als grondstof voor kunst een platform aanbieden. Zo fungeert het GlazenHuis, naast architecturaal baken, als glasmuseum maar bovendien als informatief, educatief, productie en verkoopscentrum. Dit Vlaamse Centrum voor Hedendaagse Glaskunst verenigt deze functies en benadert glas vanuit alle mogelijke gezichtspunten: artistiek, functioneel en conceptueel, ambachtelijk en industrieel, hedendaags en historisch.
Raadhuis van Lommel Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Acht eeuwen Lommelse plaatsnamen, Publicaties van de vzw Museum Kempenland te Lommel 10, Lommel, 1992, p. S.N, Te Lomelle op die Campine 9, 1983, p. S.N, Waar nog groene ruimte is en men de stilte nog hoort: Lommel, brochure, Lommel, s.a, zonder pagina.
Lommel De Lijn.
Alle reizigers die binnen de stadsgrenzen van Lommel de bus nemen, betalen 1 euro per rit met een rittenkaart derde-betaler. De enige voorwaarde is dat de op en afstaphalte van de verplaatsing binnen de stadsgrenzen van Lommel liggen. De Gemeentekaart is alleen te koop in voorverkoop.
Opticien Lommel Hans Anders.
Vind hier het volledig overzicht van alle opticiens en audiciens in Lommel. Hans Anders heeft verschillende vestigingen in Lommel waar onze gespecialiseerde opticiens en audiciens u met open armen ontvangen. In al onze winkels kan men terecht voor een vrijblijvende oogmeting.

Contacteer ons