Op zoek naar lommel?

lommel
Natuur.huis Wateringhuis Lommel-Kolonie Natuurpunt.
De vloeiweiden van de Grote Watering van Lommel zijn een uniek overblijfsel van een groots opgezet irrigatieproject van de Belgische staat in de 19e eeuw en vormen thans een beschermd landschap. Door vrijwilligers worden 15 ha grasland nog steeds bevloeid op eeuwenoude wijze, dankzij kalkrijk water, aangevoerd door een stelsel van kanalen en greppels.
Het Huis van de Stad in Lommel Agentschap voor Natuur en Bos.
Het Huis van de Stad in Lommel. Weinig gemeenten in Vlaanderen hebben een gemeentehuis dat zo open, transparant en duurzaam is als het Nieuw Administratief Centrum NAC in Lommel. Het Huis van de Stad is een prachtig staaltje groene architectuur, ontworpen door architect Jo Crépain en vormgever Frans Van Praet.
Beter Bed Lommel Beter Bed België.
In onze modern ingerichte winkel kun je proefliggen op bedden van onze eigen merken, waaronder Beter Bed Basic, MioDormio en Alpine Plus én diverse topmerken, zoals Beka en M line. Daarom gaat u naar Beter Bed Lommel. Beter Bed Lommel vind je op de Buitensingel, aan de N177.
Dentius Lommel dentius.be.
Reeds meer dan 20 jaar zetten wij ons als team in voor uw mondgezondheid. Deze jarenlange ervaring in combinatie met onze honger naar vernieuwing en verbetering, vormen de basis voor een kwalitatieve en duurzame verzorging. Dentius Lommel, Stationsstraat 106, 3920 Lommel Privacy Policy Intranet Incident Melding.
Home Cosi Lommel.
Nieuwe vacatures in Lommel Jobat.be.
Jobs via e-mail: Uit Aan. Er is een fout opgetreden. Gelieve de pagina opnieuw op te vragen en nogmaals te proberen. Vacatures in Lommel: 154 jobs. Ontvang per mail jobs op maat. Ontvang nieuwe jobs in Lommel meteen in je mailbox.
Brico Doe-Het-Zelf Bouwmarkt Lommel, Buitensingel 60-8.
Brico is dé bouwmarkt in Lommel waar je naar toe kunt voor al je doe-het-zelf klusartikelen. Of je nu een grote of kleine klus gaat verrichten; bij Lommel vind je alles wat je nodig hebt om van jouw klus een succes te maken.
Startpagina Stad Lommel.
Ben je jong van geest, sta je open voor samenwerking en spreekt de doelgroep van senioren en kwetsbare personen je wel aan? De valse tanden van Tuur. Met de publicatie van De valse tanden van Tuur zorgt de stad Lommel voor een uniek boekenfeest. Alle 5-jarigen ontvangen een gratis exemplaar van het prentenboek. Toerisme Lommel Uit in Lommel Zorggroep Lommel.
Natuurwandeling in Lommel: start aan het station NMBS.
Home Herontdek België Wandelingen vanuit stations Lommel. De betoverende landschappen van Lommel. Trek je wandelschoenen aan en trek eropuit in de vredige natuur van het Limburgse Lommel. Wandel langs rustige zandwegen temidden van dennengroen en geniet van het prachtige heidelandschap.
Beddenwinkel Lommel Sleep Design. Open menu. Sluit menu. Facebook. Instagram. YouTube. Vorige. Volgende.
Onze winkel in Lommel bevindt zich langs de ring in Lommel. Sinds 27 september hebben we onze intrek genomen in een winkel die dubbel zo groot is dan de vroegere winkel aan ons atelier. We hebben maar liefst 1000m gevuld met de mooiste bedden, de beste matrassen en het zachtste bedlinnen.
Korting inwoners Lommel De Lijn.
Alle reizigers die binnen de stadsgrenzen van Lommel de bus nemen, betalen 1 euro per rit met een Lijnkaart 10 ritten met gemeentekorting. De enige voorwaarde is dat de op en afstaphalte van de verplaatsing binnen de stadsgrenzen van Lommel liggen.
Het weerbericht voor Lommel KMI. Ephemeride. Neerslag. Lichtbewolkt tot helder en droog weer. Lichtbewolkt tot helder en droog weer. Helder en droog weer. Helder en droog weer. Lichtbewolkt tot helder en droog weer. Zonnig en droog weer. Zonnig en droog w
Een lokale bui is echter niet uitgesloten. Tijdens de tweede helft van de nacht kan er zich in sommige streken vooral dan over het noorden van het land nevel, mist of lage bewolking vormen. De minima liggen tussen 0 of 1 graad in sommige Ardense valleien en 7 of 8 graden in de grote steden, bij een zwakke wind uit veranderlijke richtingen of uit het zuiden.

Contacteer ons