Meer resultaten voor meise

meise
Natuurpunt Meise Natuurpunt.
Natuurpunt Meise is actief in Meise Vlaams-Brabant. Een team van gedreven vrijwilligers maakt daar werk van meer en betere natuur. De Birrebeekvallei, de Wolvertemse Beemden met de Boskapel en het Land van Oppem zijn de lokale schatkamers vol natuur, die we koesterend beheren.
Bereikbaarheid Plantentuin Meise.
Domein van Bouchout. De Hoofdingang bevindt zich op Nieuwelaan 38 1860 Meise. De Ingang Meise Dorp bevindt zich ter hoogte van de Brusselsesteenweg 32 1860 Meise. Bekijk de bereikbaarheidsfiche van de Plantentuin opgesteld door SLIMWEG van A naar B met minder CO2.
Startpagina Gemeente Meise.
Scholen en kinderopvang. Papieren en Attesten. Werken en ondernemen. De Muze van Meise. Markten, kermissen en feesten. Uit in Meise. Zelf iets organiseren. Zwembad De Wauwer. Belastingen en retributies. Subsidies en premies. GC de Muze van Meise Brusselsesteenweg 69, 1860 Meise.
Meise Wikipedia.
In 1935 is ter gelegenheid van de wereldtentoonstelling een rechtstreekse tramlijn aangelegd naar Brussel. In 1977, met de fusie van Belgische gemeenten ontstond de fusiegemeente Meise uit het samengaan van Meise, Wolvertem en Oppem een deel van de voormalige gemeente Brussegem.
Welcome to the site of Botanic Garden Meise.
Meise HLN.
Meise Voor het negentiende jaar op rij organiseert de sportdienst in samenwerking met badmintonclub Pimpernel Meise het gemeentelijk petanquetornooi. Enquête naar arbeidskrachten. Meise In Meise zullen er vanaf 6 augustus interviews afgenomen worden voor een enquête naar de arbeidskrachten. Ook dit is Tomorrowland: gastronomie van Vlaanderens grootste topchefs.

Contacteer ons