Op zoek naar willebroek?

willebroek
Koning Boudewijnlaan N16 in Willebroek gedeeltelijk afgesloten voor herstellingen Wegen Verkeer.
Koning Boudewijnlaan N16 in Willebroek gedeeltelijk afgesloten voor herstellingen. 23 december 2018. Van maandag 17 tot en met zondag 23 december voert het Agentschap Wegen en Verkeer AWV betonherstellingen uit aan het wegdek van de Koning Boudewijnlaan N16 op grondgebied van Willebroek en Mechelen.
GO! Basisschool Tovertuin Willebroek.
Tovertuin speelt netbal! Proficiat aan de deelnemers! Knap 2de geworden! Alle leerlingen van Tovertuin hielpen mee om onze buurt weer proper te maken. We gingen op stap met handschoenen en knijptangen en vonden jammer genoeg weer veel te veel afval!
Standaard Boekhandel Willebroek Standaard Boekhandel.
Ontdek de voordelen. Gezelschapsspellen en speldozen. Zoek een winkel. Home Winkels Willebroek. Standaard Boekhandel Willebroek. Visit the facebook page of Standaard Boekhandel Volg ons.: August Van Landeghemstraat 67. 03 886 56 51. Ellen Van Den Bosch. van 9.00 18.00 u.
KBC BANK WILLEBROEK KBC Bank Verzekering.
Aanmelden Aanmelden Aanmelden. Aanmelden Aanmelden Aanmelden. KBC BANK WILLEBROEK. KBC BANK WILLEBROEK. KBC BANK WILLEBROEK. KBC BANK WILLEBROEK. Tel: 32 3 860 75 30. Fax: 03 860 75 31. Maak een afspraak. Enkel op afspraak. Enkel op afspraak. Enkel op afspraak.
Gemeente Willebroek.
Dit Vlaams Woninghuurdecreet zal impact hebben op zowel huurders als verhuurders en studenten. Dienstverlening VDAB-kantoor Willebroek enkel op afspraak. 18 december 2018. Vanaf 24 december 2018 zal het VDAB-kantoor in Willebroek niet meer vrij toegankelijk zijn. De zelfinschrijvingpcs blijven beschikbaar op maandagnamiddag.
Willebroek Het Nieuwsblad.
Voor de 34ste keer heeft dan het Belgisch Kampioenschap openluchtzwemmen plaats. Brand en ontploffing aan tankwagen op oprit van A12 in Willebroek, bewoners moeten ramen gesloten houden. Op de aansluiting van de N16 met A12 in Willebroek is een tankwagen in brand gevlogen.
VTS GYM.
We zullen Lees meer. VTS Willebroek in VRT Archief. Een gunstige wind stuurde ons onderstaande link door. Het betreft blijkbaar een opname van een massafeest in Willebroek van juni 1957 van toen de Lees meer. copy Copyright DSC Services 2013.
GO! Academie voor Muziek en Woord Willebroek.
Academie voor Muziek en Woord Willebroek. Een school waar het nooit helemaal stil is. In de kijker. Muziekatelier deed ook mee. aan de Warmste Week! De klassen muziekatelier Willebroek, Blaasveld en Tisselt. zamelden samen geld in voor ons goed doel: Sillam!
WGC De Wille Huisarts Willebroek.
Welkom op de website van wijkgezondheidscentrum De Wille. Ons wijkgezondheidscentrum is een groepspraktijk die openstaat voor alle inwoners van de gemeente Willebroek Willebroek, Blaasveld, Tisselt en Heindonk. In ons centrum werken twee huisartsen en een sociaal verpleegkundige zij zorgt voor maatschappelijk werk en verpleegkundige zorgen.
Elektro Freestyle Willebroek Willebroek Selexion verdeler.
Eveneens werd eind jaren 90 ons gamma uitgebreid met computer/ PC. Op dit moment kunnen wij spreken van een Multimedia store. Ondertussen zijn wij 25 jaar actief in de regio Klein-Brabant door onze vestigingen in Bornem, Londerzeel en Willebroek. Bel 03 860 70 80. Selexion Freestyle Willebroek.
Keuringsstation Willebroek Autoveiligheid.
Na 200m bevindt zich de autokeuring aan de linkerkant. Vanuit richting Mechelen-Noord of E19. U neemt afrit 8 kanaalzone Rupel. U volgt de Rijksweg N16 naar Willebroek en aan de rotonde slaat u links af richting A12. U volgt de ring tot A12.
Bezoek Willebroek.
Fort van Breendonk. Willebroek biedt de bezoeker voldoende mogelijkheden om een volledige dag geprikkeld te worden door haar uitgebreid aanbod aan natuur, musea en bezienswaardigheden. Zo kan je bijvoorbeeld een historisch bezoek aan het Fort van Breendonk combineren met een ontspannend bezoek aan Klein-Willebroek, het Sashuis en het Harmonium Art museuM.

Contacteer ons