Resultaten voor lubbeek

lubbeek
Gemeente Lubbeek.
Er wordt dan verteld over Lubbeek in de Eerste Wereldoorlog en je zult ook langs alle herinneringen gaan. 26-10-2017 Wijziging Dorpstraat! Opgelet: Vanaf 1 november 2017 wijzigt de verkeerssituatie op de Dorpskring in Lubbeek. Klik hier voor het volledige nieuwsoverzicht.
Belfius-kantoor Lubbeek Lubbeek 3210 Belfius.
Kaart Lubbeek ViaMichelin.
Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Lubbeek of bereken een route van of naar Lubbeek, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Lubbeek. De plattegrond Lubbeek van ViaMichelin: raadpleeg de beroemde Michelin-kaarten die zijn gebaseerd op meer dan een eeuw ervaring.
KBC BANK LUBBEEK KBC Bank Verzekering.
Aanmelden Aanmelden Aanmelden. Aanmelden Aanmelden Aanmelden. KBC BANK LUBBEEK. KBC BANK LUBBEEK. KBC BANK LUBBEEK. KBC BANK LUBBEEK. Tel: 32 16 63 92 00. Fax: 016 63 92 01. Maak een afspraak. Enkel op afspraak. Enkel op afspraak. Enkel op afspraak.
Lubbeek, de gemeente van Theo Francken, laat asielzoekers betalen Binnenland Nieuws HLN.
En dan krijgt Lubbeek ook nog subsidies van de federale overheid, zeggen raadsleden Crauwels en Boullar. Het" is not done dat Lubbeek twee keer langs de kassa passeert door enerzijds retributies te eisen en anderzijds geld van de overheid op te strijken."
Dienstencentrum De Sleutel.
Al onze ruimten zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers: geen drempels, brede deuren en aangepast sanitair. Voor meer informatie of inschrijving voor een activiteit kunt u dagelijks terecht op het secretariaat van het lokaal dienstencentrum, staatsbaan 124 te 3210 Lubbeek, telefoonnummer 016/62.91.40 of op e-mail adres info@ocmwlubbeek.be.
Kantoor Lubbeek Vrancken Finance.
Return to Content. U bent hier: Home Over Vrancken Finance Kantoor Lubbeek. Tel: 016 62 17 90. Fax: 02 228 23 56. FSMA: 038088 A-cB. U kan van maandag tot en met donderdag ook na afspraak terecht bij ons van 16.00 u tot 20.00 u.
Gemeente Lubbeek.
u bent hier: diensten diensten. In deze rubriek krijg je een overzicht van alle diensten met hun adres en contactgegevens. archief bevolking burgerlijke stand communicatie cultuur financiƫn gemeentehuis jeugd milieu noodplanning Openbare werken personeel secretariaat secretaris sport stedenbouw toerisme Welzijn.
Lubbeek geeft geen vergunning voor wijnmakerij Vandeurzen De Tijd.
Lubbeek geeft geen vergunning voor wijnmakerij Vandeurzen. 26 juni 2017 1740.: Geef zelf een reactie. Het schepencollege van Lubbeek geeft ondernemer Urbain Vandeurzen geen bouwvergunning om in deelgemeente Linden een wijnproductiecentrum te bouwen. Het dossier komt nu op de tafel van de deputatie van Vlaams-Brabant.
Error Title.
Marathon van Lubbeek 2017 Marathon van Lubbeek.
Wie 3 x 7 km heeft gelopen heeft de marathon van Lubbeek tot een goed einde gebracht. Nam u deel aan 3 x 14 km dan komt u in aanmerking voor het eindklassement van de marathon van Lubbeek. Voor de eerste 3 van het criterium Marathon van Lubbeek zijn er aparte prijzen voorzien.
Transitie Lubbeek Transitie naar duurzaamheid in Lubbeek.
Plaats een reactie Transitie Lubbeek op lokale heerlijke markt. Ter gelegenheid van de titeluitreiking FairTradeGemeente organiseert de gemeente Lubbeek in samenwerking met de FairTradeTrekkersgroep een lokale heerlijke markt op zaterdag 15 oktober 2016. Ook Transitie Lubbeek zal als standhouder aanwezig zijn.

Contacteer ons