Meer resultaten voor oudenaarde

oudenaarde
MOU Museum Oudenaarde en de Vlaamse Ardennen.
Bekende inwoners als Frank De Bleeckere leggen uit wat hen fascineert in Oudenaarde. Topmodel Cesar Casier en vier andere karakterkoppen poseren voor de lens van Stephan Vanfleteren. Het MOU bevindt zich bovendien in een van de mooiste stadhuizen van België, centraal gelegen op de markt van Oudenaarde.
Tarieven zwembad.
De trimkaart 16 jaar is persoonlijk en geldt enkel om baantjes te zwemmen in het sportbad. Inkom ticketjes worden elke zwembeurt aan de redders afgegeven. Personen 0 jaar.: Het jaarabonnement is persoonlijk en kan met domiciliëring inwoners Oudenaarde: 2900/maand, andere inwoners: 3900/maand.
Oudenaarde Markant.
Markante zaken in de buurt. Toon alle Markante Zaken in de buurt. Hoogstraat 65 9700 Oudenaarde. Hobby vrije tijd, Voeding. COLLIN Krekelput 17 9700 Oudenaarde. Broodstraat 25 9700 Oudenaarde. Woondecoratie, Mode, schoenen accessoires. Mon Dada Chocolat. Sint-Annastraat 7 9700 Oudenaarde.
Toerisme Oudenaarde Toerisme Oost-Vlaanderen.
MOU, Museum van Oudenaarde en de Vlaamse Ardennen gesloten op maandag. Rijkdom van wandtapijten. Centrum Ronde van Vlaanderen. Te voet in de stad: thematische gidsbeurten. Met de bus: geleide rondritten in de Vlaamse Ardennen. Culinaire wandeling met 3 culinaire stopplaatsen aperitief, hoofdgerecht, afsluiter bezoek aan het MOU dagprogramma.
Gevangenis van Oudenaarde Federale Overheidsdienst Justitie.
Home Gevangenis van Oudenaarde. Gevangenis van Oudenaarde. Gevangenis van Oudenaarde. 055 33 86 86. 055 33 86 87. Van 1922 tot 1933 was de gevangenis van Oudenaarde een arresthuis. In 1936 werd de gevangenis heropend en sindsdien doet zij weer dienst als strafhuis, hoofdzakelijk voor langgestraften.
Kaart van Oudenaarde plattegrond van Oudenaarde ViaMichelin.
U zoekt de kaart of de plattegrond van Oudenaarde en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Oudenaarde of bereken een route van of naar Oudenaarde, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Oudenaarde.
Toerisme Stad Oudenaarde.
De stad Oudenaarde slaat dat weekend trouwens de handen in elkaar met de vzw Oudenaarde Winkelstad om er een heus evenementenweekend van te maken. Van vrijdag tot en met zondag vindt namelijk ook de vijfde editie plaats van Winterwarmte. De meer dan 300 ondernemers van Oudenaarde Centrum heten u dan warm welkom.
OCMW Oudenaarde hulpverlening, serviceflats, leupegem, dienstencentrum, restaurant, rechtsbijstand, opvang voor asielzoekers.,
FOD Socale Zekerheid tegemoetkomingen personen met een handicap: 3e dinsdag van de maand van 13u tot 14u. LDC de Vesting restaurant de Pelikaan. Ons LDC de vesting heeft nu ook zijn eigen stek, www.de-vesting.be. Daar kunt u alle info vinden.
Volwassenenonderwijs Kisp.
Hoogstraat 22 9700 Oudenaarde 32 5 530 11 11 Stel je vraag route bepalen route openbaar vervoer bepalen. Prijsinformatie Instapvoorwaarden Lesinhoud Kalender openen. Hoogstraat 22 9700 Oudenaarde 32 5 530 11 11 Stel je vraag route bepalen route openbaar vervoer bepalen.
N-VA Oudenaarde.
Het stadsbestuur van Oudenaarde voorziet een forse prijsstijging voor sportclubs die wensen gebruik te maken van de stedelijke sportinfrastructuur. Voor de sporthal Rodelos, t Sportkot en het Groenhof zal vanaf 1 september 135, euro/u betaald moeten worden voor een halve zaal en 10 euro/u voor.
Boekhouder in Oudenaarde SBB accountants adviseurs.
Dankzij de ondersteuning van onze specialisten in het centrale kenniscentrum blijven onze fiscalisten op de hoogte van alle optimalisatietechnieken en recente wetswijzigingen. Stel hier uw vraag. Een correct advies houdt ook rekening met de fiscale, juridische en financiële aspecten van een milieudossier.
SOS Nuchterheid Oudenaarde.
SOS Nuchterheid is een uitstekend alternatief voor andere dogmatische programma's. Bij ons spelen godsdienst noch gelijk welke levensbeschouwing een rol. Iedereen is welkom. Neem contact op met de plaatselijke verantwoordelijke in je buurt. SOS Nuchterheid Oudenaarde. Vrijzinnig Centrum Liedts VCL.

Contacteer ons