Op zoek naar tongeren?

tongeren
Jeugd Tongeren.
Tongeren Blue-bike.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Ontdek Blue Bike. Heb je Vragen? Hier vind je.: Je vindt de Blue-bikes meteen bij het verlaten van het station richting centrum. 115, voor de eerste 24u per rit. 8 / 8 fietsen beschikbaar.
De Velinx Tongeren.
Alex Agnew komt met zijn nieuwe tour uiteraard ook naar de VELINX: blokkeer alvast 12 of 13 februari 2020 in uw agenda. Klik hier voor tickets enkel online. WERKZAAMHEDEN: Momenteel wordt er aan de VELINX gewerkt aan de heraanleg van de Jeker, hierdoor is de Parking aan de Dijk enkel bereikbaar via de Wijkstraat.
KwadrO ramen en deuren Tongeren KwadrO Ramen en Deuren. Page 1. arrow-right. hamburger.
Onze 12 maanden gratis na-service en garantie tot 20 jaar zijn uniek in de sector. Maak kennis met Sigrid en Raymond van KwadrO Tongeren. Hebben jullie al kennisgemaakt met Sigrid Missotten en Raymond Drenth, de zaakvoerders van KwadrO Genk, Tongeren en Diest?
Startpagina Bibliotheek Tongeren.
Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyverklaring, en de daarin omschreven verwerking van jouw persoonsgegevens. Je kunt je op elk moment opnieuw uitschrijven. Onze laatste aanwinsten. Nieuw sinds Een week. Catalogus Gallo-Romeins Museum. Website stad Tongeren. Facebook Bib Tongeren.
Vereniging Geestelijke Gezondheidszorg Volwassenen, Kinder, en Jongerenteam en Ouderenteam Tongeren De sociale kaart.
Voeg Vereniging" Geestelijke Gezondheidszorg Volwassenen, Kinder, en Jongerenteam en Ouderenteam Tongeren" toe aan een favorietenlijst. Gelieve een lijst aan te maken. Zoekopdracht opslaan Annuleren. Vereniging Geestelijke Gezondheidszorg Volwassenen, Kinder, en Jongerenteam en Ouderenteam Tongeren. U bent hier. Vereniging Geestelijke Gezondheidszorg Volwassenen, Kinder, en Jongerenteam en Ouderenteam Tongeren.
Tongeren Het Belang van Limburg.
Twee inbraken in centrum van Tongeren. Dieven hebben woensdagavond en nacht toegeslagen in de Elderseweg en Ambiorixstraat. In die laatste was er geen buit, in de eerste is de buit nog niet gekend. De Buurtkrant Heb jij iets te vertellen over Tongeren?
Tongeren pakt overlast van duiven aan met voederrobot Binnenland Nieuws HLN.
Tongeren startte in maart 2017 als eerste gemeente in België met de stadsduivencontrole, met een daling van 284, procent in het eerste seizoen tot gevolg. De dispenser moet de controle diervriendelijker maken. De stad Tongeren ondervond al enige tijd overlast door stadsduiven.
Afdeling Tongeren Contacteer ons.
Gelieve me bij voorkeur te contacteren per. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Bekijk op Google Maps. 012 23 38 70. tongeren at limburg.wgk.be. Openingsuren: weekdagen tussen. 8u00 12u30 en 13u30 17u00. Contactpersonen Afdeling Tongeren. 012 23 38 70.
TONGEREN HVW, CAPAC, HFA.
Home Onze kantoren Tongeren. Dinsdag op afspraak. Contacteer uw kantoor voor meer informatie of klik op de onderstaande knop om uw eigen afspraak te boeken. Maak een afspraak. De kaart vergroten. Tel: 012 / 23 20 04. Fax: 012 / 23 92 28.
Brico Doe-Het-Zelf Bouwmarkt Tongeren, Albertwal 57.
Brico is dé bouwmarkt in Tongeren waar je naar toe kunt voor al je doe-het-zelf klus artikelen. Of je nu een grote of kleine klus gaat verrichten; bij Brico Tongeren vind je alles wat je nodig hebt om van jouw klus een succes te maken.
VisitTongeren.
Tongeren is een stad waar tradities, plezier en ontspanning centraal staan. Naast een goed gevulde agenda vol met evenementen voor jong en oud kan je er ook uitgebreid shoppen, lekker eten en heerlijk genieten! U hebt een vraag voor VisitTongeren?

Contacteer ons