Meer resultaten voor tongeren

tongeren
Groen Tongeren.
Het kan anders., ook in Tongeren. Sluit je aan bij de doeners van Groen Tongeren. We brengen je op de hoogte van het belangrijkste nieuws en nodigen je uit voor onze activiteiten. Optional email code. Ik wil een beter fietsbeleid in Tongeren.
Tongeren en omgeving Gallo-Romeins Museum Tongeren.
Ligging en bereikbaarheid. U bent hier: NL Praktisch Tongeren en omgeving. Tongeren en omgeving. Oudste stad van het land. Een daguitstap of weekendje? Combineer je bezoek aan het Gallo-Romeins Museum met een ontdekkingstocht door Tongeren, de oudste stad van België.
Tongeren pakt overlast van duiven aan met voederrobot Binnenland Nieuws HLN.
Tongeren startte in maart 2017 als eerste gemeente in België met de stadsduivencontrole, met een daling van 284, procent in het eerste seizoen tot gevolg. De dispenser moet de controle diervriendelijker maken. De stad Tongeren ondervond al enige tijd overlast door stadsduiven.
Afdeling Tongeren Contacteer ons.
Gelieve me bij voorkeur te contacteren per. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Bekijk op Google Maps. 012 23 38 70. tongeren at limburg.wgk.be. Openingsuren: weekdagen tussen. 8u00 12u30 en 13u30 17u00. Contactpersonen Afdeling Tongeren. 012 23 38 70.
TONGEREN HVW, CAPAC, HFA.
Home Onze kantoren Tongeren. Dinsdag op afspraak. Contacteer uw kantoor voor meer informatie of klik op de onderstaande knop om uw eigen afspraak te boeken. Maak een afspraak. De kaart vergroten. Tel: 012 / 23 20 04. Fax: 012 / 23 92 28.
KwadrO ramen en deuren Tongeren KwadrO Ramen en Deuren. Page 1. arrow-right. hamburger.
Onze 12 maanden gratis na-service en garantie tot 20 jaar zijn uniek in de sector. Maak kennis met Sigrid en Raymond van KwadrO Tongeren. Hebben jullie al kennisgemaakt met Sigrid Missotten en Raymond Drenth, de zaakvoerders van KwadrO Genk, Tongeren en Diest?
VisitTongeren.
Tongeren is een stad waar tradities, plezier en ontspanning centraal staan. Naast een goed gevulde agenda vol met evenementen voor jong en oud kan je er ook uitgebreid shoppen, lekker eten en heerlijk genieten! U hebt een vraag voor VisitTongeren?
Ondernemersclub Tongeren Voka.
Home / Ondernemersclub Tongeren. Ondernemersclub Tongeren verenigt de ondernemers in Tongeren, en wil namens de leden als spreekbuis naar Stad Tongeren toe fungeren. Ondernemersclub Tongeren verenigt de ondernemers in Tongeren, en wil namens de leden als spreekbuis naar Stad Tongeren toe fungeren.
Nieuws.
Voorzitter Krijn Henrotte opende de zitting met een stiltemoment ter nagedachtenis van de 3 Tongenaren die het leven lieten bij een auto-ongeluk in Hechtel en ter nagedachtenis van Georges Willemaers die vrijdag op 77-jarige leeftijd is overleden: Iedere" Tongenaar kent wel iemand van hen. Tongeren was de afgelopen week één in rouw.
Tongeren SYNTRA Limburg.
Wie houdt van kunst, antiek en ambachten zal in de campus van Tongeren zeker zijn gading vinden. Voor opleidingen uit deze unieke sectoren is het wel belangrijk om op tijd in te schrijven, want geïnteresseerden komen vaak van erg ver om bijvoorbeeld een opleiding horlogemaker, lederbewerker of glazenier te volgen.
Vind een job VDAB.
Contact Help Werken bij VDAB Over VDAB Cijfers Blogs Pers MagEzine. Mijn Loopbaan Log in op Mijn Loopbaan. Vacatures en sollicitaties. Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Online leren Documenten. Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie.
het Regulierenhuisje BB in hartje Tongeren.
op wandelafstand van het station. Regulierenplein 30 3700 Tongeren. Neem ook een kijkje op.: Op zoek naar een gezellige BB of vakantiewoning op het platteland maar toch dicht bij Tongeren, Bilzen, Alden Biesen, Borgloon, Maastricht, Luik, Bezoek dan de Fruithoeve.

Contacteer ons