Resultaten voor tongeren

tongeren
museum, schatkamer Tongeren Teseum.
In deze tentoonstelling over de kopten tonen we u een ander Egypte. 29 maart 2018 Teseum TIJDsessies 2018. De stad Tongeren wordt in 2018 opnieuw het platform van kunstenaars, filosofen en muzikanten die. 25 februari 2018 Het Teseum breidt uit!
KFC Heur Tongeren.
INSTAPDAGEN JEUGDVOETBAL 5-8 jarigen. De stad Tongeren organiseert in samenwerking met KFC Heur Tongeren, UFC Rutten en Valencia Piringen instapdagen voor jonge voetballertjes. Ken je jongens of meisjes tussen de 5 en de 8 jaar die willen starten met clubvoetbal of gewoon eens willen proberen?
Toerisme in Tongeren 2018 Beoordelingen TripAdvisor.
BB's' in Tongeren. Vluchten naar Tongeren. Restaurants in Tongeren. Wat te doen in Tongeren. Foto's' van Tongeren. Kaart van Tongeren. Alle Tongeren hotels. Hoteldeals voor Tongeren. Lastminutehotels in Tongeren. Zakenhotels in Tongeren. De beste familiehotels in Tongeren. Romantische hotels in Tongeren.
Tongeren, het nieuws Internetgazet.
Maandag 9 juli 2018. Elemoed, die de Moerenpoort in Tongeren bewaakt, zijn zus Heidelinde en Palmerijn de dunne reiziger nemen jonge fietsers mee op verkenning. Al spelenderwijs komen ze in contact met het rijke erfgoed en mooie landschap van Tongeren.
Route Tongeren Maastricht afstand, tijd en kosten ViaMichelin.
Kies voor de route Tongeren Maastricht uit de verschillende opties van Michelin: de door Michelin aanbevolen route, de kortste route, de snelste route of de meest economische route.Voeg aan uw route Tongeren Maastricht informatie toe over de restaurants, de toeristische bezienswaardigheden en de hotels in Tongeren of Maastricht.
Startpagina Stad Tongeren.
In de kijker. zo 05 aug. Koopzondag / Ambierorix Bierfestival. Enquête naar arbeidskrachten. Verbod op verspilling van leidingwater. Alle nieuwsberichten Alle activiteiten. Steeds de interessantste nieuwtjes ontvangen per e-mail? Stadskrant, Tongeren sociaal, MoMeNT, nieuws provincie Limburg. Maastrichterstraat 10, 3700 Tongeren tel.
Toeren rond Tongeren Landelijke Gilden.
Home Deelnemen Activiteiten Toeren rond Tongeren. Terug naar Activiteiten Toeren rond Tongeren. Op zondag 29 juli kan je weer komen wandelen, fietsen en genieten in en rond de oudste stad van België tijdens Toeren rond Tongeren. We starten ook dit jaar aan de kantine op De Motten.
Tongeren Markant.
Markant Tongeren me-time. Tongeren opening werkjaar 2016-2017 Markant. Afsluiting Markant Tongeren in Altermezzo 2016. Kerstontmoeting 2015 Markant Tongeren in La Finesse. Markant Tongeren: Parijs anders in november 2015! Opening werkjaar Tongeren 9/15: GR museum. Tongeren 18 juni 2015: afsluiting in wijndomein Optimbulles.
Tongeren Het Belang van Limburg.
Breek met je werkgewoontes en bespaar 1.500 euro. 10 bewijzen dat werken in de zomer wél leuk is. Overlijdens in Tongeren. Gestorven op 11/07/2018 in Tongeren. Gestorven op 10/07/2018 in Tongeren. Gestorven op 7/07/2018 in Tongeren. Auto's' in de kijker.
Meteovista Cookies.
Indien u tijdens het bezoek van onze website eveneens bent aangemeld bij direct aan uw browser gekoppelde accounts zoals bijvoorbeeld een Google-account, is het afhankelijk van de door u gekozen account-instellingen, of wij ook in staat zijn uw profiel te herkennen op andere devices die u gebruikt.
Herinrichting Jeker in Tongeren Vlaamse Milieumaatschappij.
Ook het bestaande vismigratieknelpunt aan de Motmolen wordt opgelost. Deze maatregelen neemt de VMM in nauw overleg met het stadsbestuur van Tongeren. Dit project wordt ingezet als katalysator voor stedelijke ontwikkeling en ruimtelijke kwaliteit, waarbij Tongeren opnieuw haar cultuurhistorische link legt met haar rijke verleden.
Brandweerkazerne Tongeren // Hulpverleningszone Zuid-West-Limburg.
En in welk gebied is brandweer Tongeren verantwoordelijk voor de interventies? Je leest het hier. Brandweer Tongeren Sint-Maternuswal 10 3700 Tongeren. Telefoon: 012/800 340 Enkel tijdens de kantooruren, van maandag tot vrijdag. Brandweer Tongeren is verantwoordelijk voor interventies op het grondgebied van.:

Contacteer ons