Op zoek naar tongeren?

tongeren
Nieuws.
De stad is tegen dat vonnis in beroep gegaan, maar nu heeft het Arbeidshof Veerle in het gelijk gesteld. Vief Tongeren leert elektronisch stemmen. Gemaakt op maandag 01 oktober 2018 2319.: Vief Tongeren hield vandaag een bijeenkomst om de leden en andere personen toe.
Tongeren, het nieuws Internetgazet.
Transportbedrijf GLS gaat een nieuw distributiecentrum bouwen in Tongeren op de zogenaamde Ceva-site, het vroegere distributiecentrum van Black Decker. Er kunnen 300 mensen aan de slag. GLS komt naar Tongeren om zijn klanten in Limburg, Luxemburg en Duitsland beter te bedienen.
Tongeren Vlaanderen.be.
Deelgemeenten: Tongeren, s Herenelderen, Berg, Diets-Heur, Haren, Henis, Kolmont, Koniksem, Lauw, Mal, Neerrepen, Nerem, Overrepen, Piringen, Riksingen, Rutten, Sluizen, Vreren, Widooie. inwoners Rijksregister, 2016. Tongeren is een stad in de provincie Limburg en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Limburg. Tongeren behoort tot de politiezone Tongeren-Herstappe.
Startpagina Stad Tongeren.
afval, bouwen en verbouwen, milieu, omgevingsvergunning, verhuizen, wonen en zorg. In de kijker. Parkeren op Stadhuisplein. Donderdagmarkt op 1 november. Alle nieuwsberichten Alle activiteiten. Steeds de interessantste nieuwtjes ontvangen per e-mail? Stadskrant, Tongeren sociaal, MoMeNT, nieuws provincie Limburg. Maastrichterstraat 10, 3700 Tongeren tel.
Aurora Woonzorgcentrum Tongeren.
Om te beginnen: een 10 voor de ligging zeggen onze bewoners en bezoekers. U woont hartje Tongeren.; Middenin het Anicius-park.; Met het Gallo-Romeins Museum en Cultureel Centrum op wandelafstand.; In een modern en vlot toegankelijk complex. Een woonzorgcentrum dat alles heeft wat u nodig hebt.
Tongeren Blue-bike.
Ontdek Blue Bike. Heb je Vragen? Hier vind je.: Je vindt de Blue-bikes meteen bij het verlaten van het station richting centrum. 115, voor de eerste 24u per rit. 5 / 6 fietsen beschikbaar. Twitter Instagram Facebook. Voordelen voor bedrijven.
Tongeren Het Belang van Limburg.
Daarmee is er een voortzetting van de bestaande coalitie in Tongeren voor de periode 2019-2014. Autos botsen op Romeinse Kassei in Tongeren. Zondagmiddag gebeurde er een ongeval op het kruispunt van de Romeinse Kassei in Lauw Tongeren. Niemand raakte gewond maar er is veel materiƫle schade.
geo Tongeren.
Alle informatie is welkom! Contact: stadsarchief@stadtongeren.be of T 012 80 00 92. Vondsten en weetjes over het verleden van Tongeren worden door ons gedocumenteerd, gedigitaliseerd of gearchiveerd. Het stadsarchief ontvangt regelmatig interessante documenten. Thema-blog: The fifties in Tongeren. Thema-blog: Onderwijs in Tongeren.
Tongeren Jobmatch.
Iedereen verdient een specifieke aanpak en dat kunnen we garanderen door onze jarenlange ervaring in diverse sectoren office, industry technics, medical care, security, sales. Contacteer ons of bekijk hier al onze vacatures voor de regio Tongeren. Technische lijnoperator vaste nachtpost.
Brandweerkazerne Tongeren // Hulpverleningszone Zuid-West-Limburg.
En in welk gebied is brandweer Tongeren verantwoordelijk voor de interventies? Je leest het hier. Brandweer Tongeren Sint-Maternuswal 10 3700 Tongeren. Telefoon: 012/800 340 Enkel tijdens de kantooruren, van maandag tot vrijdag. Brandweer Tongeren is verantwoordelijk voor interventies op het grondgebied van.:
Tongeren ACLVB.
Zoek een ACLVB Secretariaat. U bent hier. Eeuwfeestwal 24, 3700 Tongeren. Juli-augustus: gesloten vrijdagvoormiddag. Het secretariaat is gesloten op.: 16 en 19 juli. 13 en 16 augustus. Andere ACLVB secretariaten in de buurt. Graaf Lodewijkplein 6 bus 1, 3840 Borgloon.
Startpagina Toerisme Tongeren.
Via Julianus 2 3700 Tongeren Tel. 32 0 12 80 00 70 info@toerismetongeren.be https//www.toerismetongeren.be/.: van 0830: tot 1200: en van 1300: tot 1700.: van 1000: tot 1200: en van 1300: tot 1700.: Bekijk alle openingsuren. Blijf op de hoogte. 2018 stad Tongeren.

Contacteer ons