Op zoek naar hasselt?

hasselt
Hasselt Zorgstad Samen zorgen voor morgen.
Het Family Justice Center, gevestigd in een huis op de Oude Luikerbaan in Hasselt, brengt politie, justitie en hulpverlening samen onder één dak. Deze intensieve samenwerking doet er alles aan om geweld binnen gezinnen te stoppen en herhaling te voorkomen.
Sportpromotie stad Hasselt Site.
De stad Hasselt organiseert een gevarieerd sportaanbod voor jong en oud. Via deze website kan je online registreren en vervolgens inschrijven op dit aanbod. vzw Sportpromotie Hasselt Limburgplein 1. Ondernemingsnummer: 0431.000.890 T 32 0 11 23 94 50 E sportpromotie@hasselt.be.
Activiteiten Hasselt vtbKultuur.
DAGUITSTAP Bruegel" herontdekt, met bezoek aan park, tuinen en kasteel GAASBEEK. Hasselt op 28/04/2019. LEZING Hoe" de oude gevangenis van Hasselt een open huis werd, door Karin De Greeve, te RUNKST. Hasselt op 29/04/2019. KnipoogDag 2019 in en rond OUDENAARDE.
Hasselt Regio HLN.
29/09 De gemeente Lummen wil extra bedrijvigheid aan de kolenhaven, maar buurgemeente Zolder is tegen omwille van de verkeersafwikkeling. Twee aanhoudingen in onderzoek naar moord op 56-jarige Hasselaar die verslaafden opving. 29/09 De onderzoeksrechter in Hasselt heeft twee twintigers aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij de moord op een 56-jarige man.
Hasselt WaW.
Account Manager West-Europe. Vaste job Lees meer. Recruiter / Talentmatcher Hasselt. Vaste job Lees meer. Vaste job Lees meer. Process and Maintenance Engineer. Vaste job Lees meer. Procesoperator 2 ploegen. Optie vaste job Lees meer. Abonneer op Hasselt. Erk.VG 2101/U Erk.
Hasselt Het Belang van Limburg.
De inbraak werd dinsdagavond vastgesteld. Voor het eerst in 20 jaar weer boksgala in Hasselt. Voor het eerst in 20 jaar krijgt de stad Hasselt een boksgala. De Genkse boksclub, De Uitdaging, nam het initiatief om zo'n' sportevenement in Hasselt te organiseren.
Hasselt Activate.
Welkom bij Activate Hasselt! Pal in het centrum van de stad Hasselt, vind je hèt kantoor waar werk en plezier hand in hand gaan. Hier werken tal van enthousiaste en gemotiveerde studenten die samen op pad gaan, hun sales vaardigheden ontwikkelen en goed verdienen.
hypotheek.winkel Hasselt.
maak een gratis afspraak. Terwijl jij je op je woondroom focust, vergelijken wij voor jou leningen bij 25 banken. Kom langs in 1 van onze meer dan 100 hypotheek.winkels, we ondersteunen je in elke fase van je aankoopproces en zelfs nadien.
Home.
Rode Kruis-Hasselt helpt helpen Hasselt.
Wat kan jij doen. Hoe kan je de afdeling Hasselt helpen? Wil je graag helpen? We hebben zeker iets dat je interesseert dus aarzel geen seconde en help ons helpen. Geef bloed of plasma. Jij kan het leven van iemand redden!
Home Villa Verbeelding.
Zin in Zomer 2018: Portretten. Zes avonden lang ontdek je een mooie selectie van schrijvers, gecombineerd met tekenaars en muzikanten, op verrassende plekken in Hasselt en Sint-Truiden. Het thema van het literair festival Zin in Zomer is dit jaar Portretten.
Rijksarchief te Hasselt Rijksarchief in België.
Toen in 2016 werd aangekondigd dat een laat 18e-eeuws register met betrekking tot de geschiedenis van de Limburgse gemeente Heers geveild zou worden, startten enkele sympathisanten van het Rijksarchief te Hasselt een crowdfundingactie. Het register werd begin februari 2017 officieel ingeschreven in het aanwinstenregister van het Rijksarchief te Hasselt.

Contacteer ons