Op zoek naar kraainem?

kraainem
Gemeente Commune Kraainem // Welkom Bienvenue.
1950 Kraainem UiT in Vlaanderen.
Bedoelde je: Kraainem deelgemeenten. zondag 2 september 2018. Start nieuwe seizoen: badminton voor jong volwassenen vanaf 15 jaar. Kraainem, Sporthal Kraainem. Cursus of workshop. dinsdag 4 september 2018. Lunch Co Thema maaltijd Afrika. Kraainem, Zaal Cammeland, Lijsterbessenbomenlaan 3, 1950 Kraainem.
Kraainem Regio HLN.
21/11 Amper enkele weken nadat Fluxys gestart was met de aanleg van een nieuwe aardgasleiding tussen Haren en Kraainem en de bouw van een. Kraainem Inbrekers opgepakt bij alcoholcontrole. Tijdens de nacht van vrijdag 10 op 11. Kraainem Inbreker zat in moeilijke periode.
Kraainem Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Lijst van de Burgemeester in Kraainem is rond. Na delicate en moeilijke gesprekken tussen ECOLO, CDV, OPEN VLD, CDH en MR is er uiteindelijke witte rook gekomen voor een Lijst van de Burgemeester in Kraainem.
Startpagina Kraainem.
Gratis advies voor alle inwonders van Kraainem. Inwoners die hun woning structureel energiezuiniger willen maken, krijgen van de gemeente Kraainem de kans om gratis advies in te winnen. Bovendien kunnen 20 inwoners hun woning volledig laten screenen met een warmtecamera voor slechts 25 euro.
Kraainem Vlaanderen.be.
Gemeenten en provincies. Alle gemeenten alfabetisch en per provincie. Kraainem is een gemeente met taalfaciliteiten in de provincie Vlaams-Brabant en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Brussel. Kraainem behoort tot de politiezone WOKRA en de brandweerzone Vlaams-Brabant West. Alle scholen in Kraainem.
Kraainem Wikipedia.
Er zijn plannen om de Brusselse tramlijn 94 van Roodebeek via Kraainem en Sint-Stevens-Woluwe te verlengen tot de luchthaven. Kraainem heeft als faciliteitengemeente het speciale statuut dat de schepenen én het OCMW-bestuur rechtstreeks verkozen worden volgens het aantal stemmen en niet volgens meerderheidsvorming.
Kraainem Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
In 1090 hoorde Kraainem toe aan de Heren van Kraainem, Lambertus en Walterus de Crainhem, dienaars van de Hertogen van Brabant. Zij waren hoofd van het voormalige Sint-Baafsgebied van Kraainem, en van het gebied van de abdij van Nijvel in Zaventem, Sterrebeek en Nossegem.

Contacteer ons