Resultaten voor kraainem

kraainem
Kraainem Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
In 1090 hoorde Kraainem toe aan de Heren van Kraainem, Lambertus en Walterus de Crainhem, dienaars van de Hertogen van Brabant. Zij waren hoofd van het voormalige Sint-Baafsgebied van Kraainem, en van het gebied van de abdij van Nijvel in Zaventem, Sterrebeek en Nossegem.
Kraainem Regio HLN.
21/11 Amper enkele weken nadat Fluxys gestart was met de aanleg van een nieuwe aardgasleiding tussen Haren en Kraainem en de bouw van een. Lastige klant valt bakkershulp lastig. 03/11 Een man uit Kraainem riskeert acht maanden cel voor slagen en verwondingen.
Kraainem Het Nieuwsblad.
Scouts in elkaar getimmerd. Drie jongeren van scoutsgroep Saint Pancrace zijn zaterdagnacht gewond geraakt bij een zware vechtpartij. Scoutsgroep in Kraainem slachtoffer van gewelddadig incident. De scoutsgroep Saint Pancrace in Kraainem is zaterdagnacht het slachtoffer geweest van een gewelddadig incident.
Gemeente Commune Kraainem // Welkom Bienvenue.
Kraainem Wikipedia.
Er zijn plannen om de Brusselse tramlijn 94 van Roodebeek via Kraainem en Sint-Stevens-Woluwe te verlengen tot de luchthaven. Kraainem heeft als faciliteitengemeente het speciale statuut dat de schepenen én het OCMW-bestuur rechtstreeks verkozen worden volgens het aantal stemmen en niet volgens meerderheidsvorming.
Contact Gemeente Kraainem Kraainem.
Contact Gemeente Kraainem. Openingsuren en contact Gemeente Kraainem. Het gemeentehuis is buiten de openingsuren ook telefonisch bereikbaar tussen 14 en 16 uur. Het gemeentehuis is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. maandag 11 juni 2018 0900: 1200.: dinsdag 12 juni 2018 0900: 1200: en 1700: 1930.:
Plan kraainem: carte de kraainem 1950 et infos pratiques.
Zoek een adres. Ik ga er naartoe. Ontdek plaatsen en handelszaken. in de buurt. Top zoekopdrachten van gebruikers. Routes met Mappy. Steden om te ontdekken in België. Kaart La louvière. Kaart De haan. Naar de andere versies van Mappy. Wie zijn wij?

Contacteer ons