Meer resultaten voor beersel

beersel
Afvalinzameling Beersel Intradura.
Zo bevat de restafvalzak in Beersel binnenkort écht alleen maar rest. En dat is goed voor het milieu én jouw portemonnee. Lees hier de afvalanalyse 2019 van Beersel en hoe jij dit cijfer nu al kan verbeteren. Afvalkalender niet ontvangen?
Beersel Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei.
Tijdens een boeiende rondleiding in het gemeentehuis van Beersel maakt u kennis met de wijze waarop de archiefdienst en het HG zorg dragen voor het Beersels erfgoed bewaring, restauratie, enz. De fraaiste collectiestukken worden bovengehaald en we bezoeken het archiefdepot.
Beersel Gesloten en halfopen bebouwing Overzicht bouwgronden Brummo.
Beersel Gesloten en halfopen bebouwing. Wonen in een oase van groen met een vleugje geschiedenis. Binnenkort start Brummo met de aanleg van een nieuwe verkaveling in Beersel, langs de Vroenenbosstraat. Beersel ligt in de provincie Vlaams-Brabant, aan de zuidrand van de Brussel.
Kasteel van Beersel.
De burchtversterkingen van het slot zijn klassiek: diepe slotgrachten, ophaalbrug, kantelen met borstweringen en schietgaten. Het kasteel wordt ook vermeld in het album De schat van Beersel van Suske en Wiske. Beleef de rijke geschiedenis van het kasteel van Beersel via de QR-audiotour.
Wonen in Beersel ERA Innova.
Beersel is gelegen in Vlaams-Brabant en bestaat uit de deelgemeentes Beersel 1650, Lot 1651, Alsemberg 1652, Dworp 1653 en Huizingen 1654. Laat u verassen door de rijke culturele en historische achtergrond van Beersel waarbij het Kasteel van Beersel en het Gravenhof absolute aanraders zijn.
Partago Beersel Samen elektrisch rijden.
De eerste elektrische deelauto in Beersel. Zolang er één Partago auto staat, kan iedereen binnen hetzelfde huishouden dezelfde borg van 500 delen! Vermeld de emailadressen van jouw huisgenoten bij jouw inschrijving. Verzamel je buren! Met 4 buren die er samen voor gaan, kunnen we een elektrische deelauto bij plaatsen in je buurt.
Speelplein Beersel: Praktische gegevens Openbaar onderwijs.
Speelplein Beersel: Praktische gegevens. Als de vakantie eraan komt, is het weer tijd om te spelen! Dan opent speelplein Stad Brussel zijn deuren en zijn alle kinderen welkom om met ons te komen spelen. Op speelplein Stad Brussel te Beersel zijn er elke dag verschillende activiteiten voor alle kinderen.
Sportieve wandeling richting het Kasteel van Beersel en De Lambiek het gordelfestival.
Aanschouw het steekspel tussen enkele stoere Pynoc-ridders bij het Kasteel van Beersel, een waterburcht en één van de weinige goed bewaarde voorbeelden van Middeleeuwse krijgsbouwkunde in ons land. De volledige wandeling is 27 km lang, maar we voorzien langsheen het parcours pendeldiensten terug richting Provinciedomein Huizingen, vanuit Bezoekerscentrum De Lambiek, het Kasteel van Beersel en GC de Boesdaalhoeve.
Plattegrond Beersel: kaart van Beersel 1650 en praktische info.
Beersel UiT in Vlaanderen.
Alsemberg Beersel, De Wilde Roos. Cursus of workshop. Van 1 juli 2020 tot 30 augustus 2020. Schatten van Vlieg Hoor jij wat ik hoor in het kasteel van Beersel? Beersel, Kasteel Beersel. Spel of quiz. Van 3 juli 2020 tot 4 september 2020.
Toerisme in Beersel 2021 Beoordelingen Tripadvisor.
Dingen om te doen. Toerisme in Beersel Hotels in Beersel BB's' in Beersel. BB's' in Beersel. Vakantiewoningen in Beersel Vakantiepakketten voor Beersel Vluchten naar Beersel Restaurants in Beersel Wat te doen in Beersel Foto's' van Beersel Kaart van Beersel. Alle Beersel hotels Hoteldeals voor Beersel In de buurt van treinstations.
Gemeente Persinfo.
BEERSEL Dit voorjaar organiseerden Gemeente Beersel en de Alsembergse scholen voor het eerst PoëzieParKoer 2021. Beersel houdt muzikaal eerbetoon voor coronaslachtoffers. Op 10/05/2021 om 1237.: BEERSEL VLAMO heeft opgeroepen om tijdens de tiendaagse Heel het land een boodschap van troost en hoop uit te dragen.

Contacteer ons