Resultaten voor kontich

kontich
Startpagina Gemeente Kontich.
Open Academiedag 26/5. Kontich steunt Internationale dag tegen homo en transfobie. Brunch in het Park 3 juni. Kontich, Hove en Edegem ondertekenen SAVE-charter. Foto's' opening buurthuis Den Alf staan online. OCMW Kontich zoekt vrijwillige begeleiders sport en spel voor buurthuis den Alf.
Museum voor Heem en Oudheidkunde Kontich.
25/02/2018: Jozef Van Passen, soldaat van de Grote Oorlog. De eerste maanden van de de Groote" Oorlog, verteld op basis van de documenten nagelaten door Joseph Van Passen Kontich, die als soldaat van het 25e Linieregiment het begin van de Eerste Wereldoorlog meemaakte.
Rode Kruis-Edegem-Kontich helpt helpen Edegem-Kontich.
Cursussen voor volwassenen, kinderen en jongeren, initiaties, hartveiligopleidingen, een massa. EHBO voor 10 tot 12-jarigen. Ook in 2018 organiseren wij de cursus helpertje, EHBO voor kinderen geboren in 2006, 2007 of 2008. Dit jaar is er een cursus tijdens de.
Keuringsstation Kontich Autoveiligheid.
Webcams aanschuifstroken LIVE. Vandaag is het keuringsstation in Kontich open vanaf 0700: tot 1700.: Bekijk openingsuren van andere dagen. Voertuigen kunnen voorgereden worden zonder afspraak. Wij trachten de wachttijd steeds tot een minimum te beperken. Tussen 0700: en 0800: is de wachttijd korter.
Kontich.
Gepost door Kontich Het online krantenarchief tips en tricks Lees verder. Gepost door Kontich Bibvooriedereen: enthousiaste bibliotheekgebruikers in de kijker Lees verder. Gepost door Kontich De bibliotheek van vandaag is ook morgen van belang Lees verder. Gepost door Kontich. Volg ons op facebook.
Kontich XO X2O De voordeligste badkamer specialist.
Lentekorting geldig bij aankoop van 2 willekeurige artikelen uit het volledige assortiment. De prijzen zijn inclusief 21% BTW en enkel geldig in onze Belgische winkels. XO biedt 8 jaar garantie op alle artikelen, uitgezonderd 4 jaar garantie op Linie-artikelen en 2 jaar op SanyOne-artikelen.
Kontich Toerisme Beoordelingen TripAdvisor.
We kunnen geen prijzen vinden voor deze accommodatie. Vanaf rate_price rate_periodicity. Terug naar kaart. Alle bestemmingen in Kontich verkennen. Hoogstgewaardeerde restaurants in Kontich. Blader door alle restaurants. Ben je een toeristenorganisatie in Kontich? Foto toevoegen Kontich promoten. Onlangs beoordeelde hotels nabij Kontich.
Kontich Wikipedia.
De gemeente Kontich is de hoofdplaats van de federatie Kontich die op haar beurt dan deel uitmaakt van het dekenaat Rupel-Nete in het bisdom Antwerpen. De gemeente wordt onderverdeeld in vijf parochies, met name Sint-Martinus Kontich-centrum, Onze-Lieve-Vrouw Onbevlekt Ontvangen Kontich Kazerne, Sint-Michiel Waarloos en de parochie Sint-Rita Wijk Sint-Rita.
Dierenartsenpraktijk Verhoeven Van Gompel / Kontich / Ons aanbod.
Het is onze betrachting u op een eerlijke, wetenschappelijk verantwoorde manier te helpen. Hiervoor proberen wij op de hoogte te blijven van de meest recente evoluties binnen de diergeneeskunde door het regelmatig bijwonen van bijscholingen en het raadplegen van gespecialiseerde literatuur.
Wijkteam Kontich Politie HEKLA.
U kunt voor uw vragen of aangiften terecht op ons onthaalpunt in het gemeentehuis van Kontich, dat tijdelijk gehuisvest is op de Mechelsesteenweg 83 in Kontich. Het onthaalpunt bevindt zich op de eerste verdieping, net voor de dienst bevolking, aan de linkerzijde van het gemeentehuis.
Tuinmeubelen Kontich Overstock Garden Tuinmeubelen.
Ben je op zoek naar tuinmeubelen in de buurt van Kontich? In onze winkel in Kontich vind je alles wat je nodig hebt om je tuin in te richten. Je kan er terecht voor de aankoop van al je tuinmeubilair.
Home Academie Kontich.
Met meer dan 50 jaar ervaring is de Academie van Kontich vooral een open kunsthuis voor iedereen met goesting in kunst. Wij blijven ons inzetten voor een degelijke kunstopleiding, toegankelijk voor iedereen en in het bijzonder voor diegenen die een creatieve geest willen ontwikkelen of verder ontplooien.

Contacteer ons