Meer resultaten voor diksmuide

diksmuide
Startpagina Stad Diksmuide.
Om deze boodschap duidelijk te maken, organiseren stad en OCMW Diksmuide een vrijwilligersfeest tijdens Park op stelten in het stadspark. Laat het beest in je los en feest als de beesten tijdens dit beestig leuk nieuw evenement op de Grote Markt.
nieuws uit Diksmuide de hartslag van Diksmuide.
Ponton gedoopt met Drie Mussenbier. Ssst, niet te luid er is opnieuw vuurwerk in Diksmuide. Vlaamse familiedag aan de IJzertoren. Ment TV brengt Vlaamse top 10 naar Diksmuide. Waar kleine verhogingen grote obstakels worden. Diksmuide investeert in schuilhuisjes. Diksmuide kiest tussen Leo en Lea.
Diksmuide Het Nieuwsblad.
Aan natuurgebied De Blankaart in Diksmuide is een eerste sensor in werking gesteld die deel uitmaakt van een grootschalig proefproject in de streek van het IJzerbekken. Diksmuide gaat uit zijn dak voor Vlaamse zangers en Ment TV. Op maandag 9 juli om 18.30 uur start Ment TV met de opnames van zijn zomertour.
Diksmuide UiT in Vlaanderen.
Kies een datum. 8600 Woumen Diksmuide. 8600 Leke Diksmuide. 8600 Stuivekenskerke Diksmuide. 8600 Lampernisse Diksmuide. 8600 Keiem Diksmuide. 8600 Vladslo Diksmuide. 8600 Beerst Diksmuide. 8600 Pervijze Diksmuide. 8600 Kaaskerke Diksmuide. 8600 Esen Diksmuide. 8600 Nieuwkapelle Diksmuide. 8600 Sint-Jacobs-Kapelle Diksmuide. 8600 Oudekapelle Diksmuide.
Startpagina Bezoek Diksmuide.
Beleef onze evenementen! 13 X Evenementen 1 X Kinderen Welkom. Beleef Diksmuide op het water. 6 X Varen. Bezoek onze markten. 5 X Naar de markt. 16 X Kamer met ontbijt. Bezoek onze dorpen. 3 X Deelgemeenten. Diksmuide geeft je ademruimte.
Fietstocht loopt tragisch af in Diksmuide: vrouw 82 wil tractor laten passeren, maar wordt overreden Binnenland Nieuws HLN.
Jelle Houwen De chauffeur van de tractor ging nog op de rem staan, maar kon de vrouw niet meer ontwijken. Op de Oude Zeedijk in het West-Vlaamse dorp Lampernisse, een deelgemeente van Diksmuide, is een fietsster rond 13.30 uur om het leven gekomen bij een bijzonder tragisch ongeval.
Diksmuide Wikipedia.
Nadat in 1924 de oppervlakte van Diksmuide reeds verdubbelde door de aanhechting van een deel van Esen, werden bij een eerste fusie in 1965 de gemeenten Kaaskerke en Esen bij Diksmuide-centrum gevoegd. De bebouwing van Kaaskerke en Diksmuide vormt een aangesloten geheel, en ook op het grondgebied van Esen spreidt de kern van Diksmuide zelf zich uit.
Familie-uitstapje naar kleindochter loopt fataal af: vrouw k. Diksmuide Het Nieuwsblad.
Familie-uitstapje naar kleindochter loopt fataal af: vrouw komt onder tractor terecht na val. 18/07/2018 om 1649: door bfr, mtm Bron: eigen berichtgeving Print Corrigeer. Video: Bert Feys. Diksmuide / Gent. Er is woensdagnamiddag een dodelijk ongeval gebeurd langs de oude zeedijk in Lampernisse Diksmuide.

Contacteer ons