Meer resultaten voor pittem

pittem
Kaart Pittem ViaMichelin.
Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Pittem of bereken een route van of naar Pittem, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Pittem. De plattegrond Pittem van ViaMichelin: raadpleeg de beroemde Michelin-kaarten die zijn gebaseerd op meer dan een eeuw ervaring.
Home Pittem.
De kennisgevingsnota ligt ter inzage van 16/08/2018 tot en met 16/10/2018. Aan de vooravond van de Werelddag voor Dementie organiseren WZC Sint-Remigius, OCMW Pittem en Bib Pittem praattafels rond dementie. Aan de praattafels kan je met experten en ervaringsdeskundigen praten over specifieke problemen rond dementie.
Pittem Het Nieuwsblad.
Pittem stelt veto tegen komst van zomerbar in Tieltstraat. Even zag het ernaar uit dat ook in Pittem een zomerbar de deuren zou openen, maar het gemeentebestuur stelt zijn veto tegen de komst van een pop-upzaak op het domein van het vroegere restaurant Chambo.
Pittem KW.be.
Pittem fotospecial Het werd een erg warm hoogtepunt van het jaar in Pittem, niet alleen qua temperaturen maar ook wat sfeer betreft. Snikhete maar knotsgekke Pittemse Zotte Maandag. Pittem Maandag 16 juli was voor Pittem opnieuw de hoogdag van het jaar.
Pittem UiT in Vlaanderen.
Pittem, Sportcentrum Pittem. woensdag 5 december 2018. Getaande huid Kathleen Verhelst. Pittem, Bibliotheek Pittem. Lezing of congres. Van 1 juli 2018 tot 31 augustus 2019. Schatten van Vlieg: in het spoor van Ferdinand Verbiest in Pittem. Pittem, Bibliotheek Pittem. Spel of quiz.
Diensten, contact en Openingsuren Pittem.
Aan de vooravond van de Werelddag voor Dementie organiseren WZC Sint-Remigius, OCMW Pittem en Bib Pittem praattafels rond dementie. Aan de praattafels kan je met experten en ervaringsdeskundigen praten over specifieke problemen rond dementie. Je zit met andere mensen aan de tafel en leert van elkaars ervaringen.
Home.
Award Best" scientific abstract" op Congres in Dublin. De Levende Bibliotheek, Bib Pittem, 26 april 18 vanaf 17u. De Levende bibliotheek is een ontmoetingsevenement dat je in gesprek brengt met levende boeken. Dit zijn medewerkers en ex-patiƫnten van Kliniek Sint-Jozef.
Pittem Wikipedia.
Zie Lijst van onroerend erfgoed in Pittem voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Het dorpsbeeld van Pittem wordt gedomineerd door de stoere romaanse toren van de Onze-Lieve-Vrouwkerk 11e eeuw, en te Egem door de spitse neogotische toren van de Sint-Germanuskerk 19e eeuw.
De 5 beste restaurants in Pittem TripAdvisor.
Toerisme in Pittem. Hotels in Pittem. Restaurants in Pittem. Wat te doen in Pittem. Foto's' van Pittem. Kaart van Pittem. Alle Pittem hotels. In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van Bezoekerscentrum Ferdinand Verbiest. Alle restaurants in Pittem.

Contacteer ons