Op zoek naar pittem?

pittem
Welkom bij Sport Lieven te Pittem, fietsenwinkel voor de verkoop en verhuur van alle soorten fietsen SPORT LIEVEN BVBA.
Welkom op onze site. A A A. De wieg van Sport Lieven ligt eigenlijk in de voormalige fietszaak De Boot in de Meulebekestraat in Pittem. Op 1 januari 1991 nam Lieven Vandenheede de zaak over van wijlen Lucien De Boot.
Pittem Het Nieuwsblad.
Voor zijn werkgever is het al h. Pittem krijgt er nog dit jaar drie extra bekkens bij om nieuwe waterellende te voorkomen. De gemeente Pittem krijgt er nog dit jaar twee overstromingsbekkens en een bufferbekken bij om wateroverlast zoals eind juli 2014 tegen te gaan.
Pittem Wikipedia.
Zie Lijst van onroerend erfgoed in Pittem voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Het dorpsbeeld van Pittem wordt gedomineerd door de stoere romaanse toren van de Onze-Lieve-Vrouwkerk 11e eeuw, en te Egem door de spitse neogotische toren van de Sint-Germanuskerk 19e eeuw.
Pittem Nieuw-Vlaamse Alliantie N-VA.
Wie is wie? U bent hier. Home Wie is wie? Lokale afdelingen West-Vlaanderen Pittem. Kracht van Verandering., Motor van Vooruitgang. Deel Tweet Link WhatsApp Messenger E-mail. Feit of fictie. Nieuw-Vlaams Magazine Juni 2017. Stel je vraag. Contacteer de ledenadministratie. Contacteer de webbeheerder.
Huisartsenpraktijk De Koevoet Tieltstraat 80, 8740 Pittem Tel: 051 46 51 41.
Welkom op de website van Huisartsenpraktijk De Koevoet, de praktijk van dokter Tack Carl en dokter Depuydt Benjamin te Pittem. 05/12/2017: Vanaf 01/01/2017 zullen er zaterdagochtend geen raadplegingen meer gedaan worden. Bij problemen in het weekend dient u de huisarts van wacht te raadplegen via het nummer 1733.
Kaart Pittem ViaMichelin.
Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Pittem of bereken een route van of naar Pittem, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Pittem. De plattegrond Pittem van ViaMichelin: raadpleeg de beroemde Michelin-kaarten die zijn gebaseerd op meer dan een eeuw ervaring.
Pittem De Lijn.
Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieƫn om je surfervaring te vergemakkelijken en de website te verbeteren. Ja, ik aanvaard cookies! Sluit deze melding. Over De Lijn. Zoeken Dit is een veld met suggesties. Suggesties verschijnen wanneer je begint te typen.
Home Vastgoed Demeyer.
Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site.: Chrome FireFox Opera Safari Microsoft Edge. Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV Belgiƫ BIV 506930. Ondernemingsnummer BTW-BE 0667.781.157. Tieltstraat 5 8740 PITTEM. Sterrestraat 36 8700 AARSELE.
Tuinmachines Geert Desmet Pittem.
In het voorjaar van 2013 zijn we verhuisd naar de Vannestenstraat 16 te Pittem. Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van diverse tuinmachines voor particulier en professioneel gebruik. Het onderhoud en de herstellingen van de machines gebeuren in de eigen werkplaats.
Immo te koop in Pittem 15km immo francois.
Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven van ons aanbod! Erkend vastgoedmakelaar met BIV-nr. Immo Francois BVBA is onderworpen aan de deontologische code van het BIV, Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars. BA en borgstelling via NV AXA Belgium polisnr.
Aanvragen Pittem.
Bekijk vorige infobladen. Markt 1 8740 Pittem. Tel: 051/46 03 50. Fax: 051/46 03 58. Ik wil een afspraak. Ik wil iets melden. Ik wil iets aanvragen. Ik wil me inschrijven. Copyright 2019 Gemeente Pittem All Rights Reserved Disclaimer Privacyverklaring Sitemap.
OO14 In verwerking14 Pittem Sint-Jozef Pittem Vlaams Bouwmeester.
en comfortabele binnenklimaatomstandigheden met een weldoordachte exploitatiekost. Pittem OO14 In verwerking14. Volledige studieopdracht voor een nieuw congrescentrum en de omgevingsaanleg in het domein van de kliniek Sint-Jozef in Pittem. Boterstraat 6, 8740 Pittem. Toewijzen opdracht aan de ontwerpers: 30 jan 2008.

Contacteer ons