Resultaten voor deinze

deinze
Startpagina Stad Deinze.
Resultaten inspiratiesessies 2018. De voorbije maanden organiseerden Deinze en Nevele vier inspiratiesessies over verschillende themas. Je kan hier de presentaties en de resultaten van het interactieve gedeelte raadplegen. Lees alle nieuwsberichten. Brielstraat 2, 9800 Deinze Tel. 09 381 95 00 E-mail.
Stad Deinze Startpagina Facebook.
Laat geen kinderen of dieren alleen achter in de auto, ook niet voor even! Joe is op weg naar Deinze met de Joe-ijskar en deelt gratis ijsjes uit tussen 16 en 17 uur op het Rheinbachplein, ter hoogte van Leiespiegel.
startpagina Bibliotheek Deinze.
Van 17 juni 2018 tot 30 september 2018. De schatten van Vlieg in de bibliotheek van Deinze. Kriebels in je buik, zand tussen je tenen, een stekelvarken, een kruimelkoek of verf op een schildersdoek Van welke gevoel hou jij het meest?
Familiegroep Dementie Deinze Alzheimer Liga vzw.
Familiegroep Dementie Deinze. Pierre Van Houcke 09/372 83 50 0496 / 545 289. François Van de Weyer tel. 09/330 77 14. Hugo De Vriendt 0486 / 531 270. Denise Van Goethem. Jose Lampaert 0487 / 166 303. zaal: De Rekkelinge, Désiré Delcroixstraat te 9800 Deinze.
Deinze Regio HLN.
25/08 De Gezinsbond Deinze, Gezindsbond Petegem en Fietsersbond Deinze lanceren op 16 september het fietsdeelproject Op Wielekes. Beste suppers strijden op de Leie. 24/08 In Deinze wordt zondag het eerste Belgisch Kampioenschap Stand Up Paddle SUP op een rivier georganiseerd.
Parket onderzoekt incident in woning Deinze Regio HLN.
Deel via Facebook 3 Tweet. Deinze Op de Leernsesteenweg in Deinze onderzoekt de forensische recherche van politiezone Deinze-Zulte een incident in een woning. Wat er precies gebeurd is, is nog niet duidelijk. Volgens een bron gaat het om een poging doodslag.
Deinze Triathlon Series.
Voor het 6de jaar op rij vormt de grote markt van Deinze op 25-26/08/2018 het decor voor verschillende triatlonwedstrijden. Met een zwemparcours in de Leie en een fiets en loopparcours langs de Leie vormt deze waterloop de basis voor hoge snelheden en snelle eindtijden.
Deinze Wikipedia.
Ze spelen in het Burgemeester Van de Wiele Stadion. Daarnaast zijn er ook Sferos Deinze, de volleybalclub in 1ste provinciale, BBC Deinze, de basketbalploeg in 1ste provinciale en AC Deinze, de atletiekvereniging. Maar ook de tafeltennisclub TTC Knal Deinze die in Super divisie speelt dit zijn de 10 beste clubs van België.
OCMW Deinze De sociale kaart.
Heeft als afdeling. OCMW Deinze Dienst Maaltijdbedeling De Lekkerbek OCMW Deinze Huisvestingsproject Domus Donza OCMW Deinze Lokaal Dienstencentrum Elfdorpen OCMW Deinze Poetsdienst OCMW Deinze Residentie Elfdorpen OCMW Deinze Sociaal Huis OCMW Deinze Woonzorgcentrum Karel Picqué Sociaal Verhuurkantoor Domus Donza. Terug naar resultaatslijst.
Deinze Gaversesteenweg Action.com. Arrow. Arrow. Arrow. Laundry cleaning. Stationary hobby. Household goods. Personal care. Do it yourself. Toys entertainment. Linen. Food drink. Garden outdoor. Pets.
Ook voor je dagelijkse hygiëne kun je bij Action in Deinze terecht. Denk hierbij aan tandpasta en tandenborstels, maar ook aan douchegel, shampoo en conditioner. Wat je ook zoekt, je vindt bij Action altijd wel iets wat je goed kunt gebruiken.
Deinze Blue-bike.
Het fietspunt bevindt tegenover het station. De sleutelautomaat en de Blue-bikes ziet u bij het verlaten van het station meteen aan de linkerkant. 0 voor de eerste 24u per rit. 14 / 76 fietsen beschikbaar. Word geholpen door een fietspuntmedewerker.
Deinze Leerpunt Gent-Meetjesland-Leieland.
Home Cursussen Contact. Ghesquièrestraat 15, 9800 Deinze. Je vindt ons in de gebouwen van het dienstencentrum Elfdorpen. Vanaf het station van Deinze is het 1km wandelen naar de Ghesquièrestraat. Kom je met de bus? Stap af aan halte Gentpoortstraat Grammat.

Contacteer ons