Zoeken naar lebbeke

lebbeke
Lebbeke Markant.
We bieden een kwalitatieve en uitgebreide waaier aan culturele, sportieve en ontspannende activiteiten voor vrouwen. Beleef gezellige momenten bij ons en leer nieuwe vriendinnen kennen. Van harte welkom! Marie-Henriƫtte Schelfhout-Van Der Perre. Activiteiten van Lebbeke. Toon de activiteiten van alle netwerken.
2-jarig meisje in verdachte omstandigheden omgekomen in Lebb. Lebbeke Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. 2-jarig meisje in verdachte omstandigheden omgekomen in Lebbeke, stiefmoeder aangehouden. 05/06/2018 om 1507: door syd, evdg Print Corrigeer. De stiefmoeder van een 2-jarig meisje in Lebbeke is aangehouden nadat het kindje vorige week overleed in verdachte omstandigheden.
Lebbeke Het Nieuwsblad.
Ere-archivaris Jozef Dauwe schonk de breuk aan de gemeente, samen met Lebbeciana, een c. Vrouw gekneld in auto na frontale botsing. Op de Brusselsesteenweg in Lebbeke gebeurde vrijdag rond 21.30 uur een zwaar ongeval. Twee autos botsten er frontaal op elkaar.
Home Lebbeke.be.
Voor alle kinderen van 12 tot en met 18 jaar, die in Lebbeke wonen, geeft het gemeentebestuur een tussenkomst van 20% bij de aankoop van een Buzzy Pazz, vanaf 1 januari bij een Pazz van 1 maand, 3 maanden of een jaar.
Lebbeke Wikipedia.
Het textielbedrijf Caroline Biss 80 werknemers is eveneens gehuisvest in Lebbeke. Prefaco 100 werknemers in Wieze is dan weer een grote fabrikant van betonproducten. Het belang van de landbouw is in de 20e eeuw verminderd. Lebbeke telt diverse sportclubs, waaronder de Koninklijke Atletiekclub Lebbeke en voetbalclub FC Lebbeke.
Toerisme Lebbeke.be.
De voorbije jaren hebben de verschillende vrijetijdsdiensten uit Lebbeke sportdienst, milieudienst, cultuurdienst en de bib gewerkt aan de opwaardering van de bestaande fiets en wandelroutes zoals de 12-geslachtenroute, het Mennepad, Rondom Belle, en nieuwe routes voorzien zoals de 10.000-stappen-routes in Wieze en Denderbelle, de Vossenwegelroute en de Boekegemroute.
Stiefmoeder aangehouden na verdachte" dood 2-jarig meisje in Lebbeke Binnenland Nieuws HLN.
Deel via Facebook 0 Tweet. In Dendermonde is de stiefmoeder aangehouden van het meisje dat in het Oost-Vlaamse Lebbeke in verdachte omstandigheden om het leven is gekomen. Dat heeft de onderzoeksrechter dinsdagavond beslist. Hulpdiensten troffen vorige week donderdag de 2-jarige kleuter in kritieke omstandigheden aan in een appartement in Lebbeke.

Contacteer ons