Resultaten voor lebbeke

lebbeke
Buurvrouw merkt inbraak op: politie zet klopjacht in op gevl. Lebbeke Het Nieuwsblad.
15/05/2018 om 1623: door svov Bron: eigen berichtgeving Print Corrigeer. Lebbeke stond dinsdagochtend en middag een tijdlang op stelten. Een buurvrouw merkte een inbraak op in de Brugstraat en verwittigde de politie. Die kwam snel ter plaatse en kon een van de twee inbrekers inrekenen.
Home Lebbeke.be.
Bij besluit van 29 juni 2017 heeft de gemeenteraad van de gemeente Lebbeke het gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan Patmoes, bestaande uit de grafische plannen, de plannen van de feitelijke en juridische toestand, het register mogelijke planbaten/planschade/compensatie, de toelichtingsnota en stedenbouwkundige voorschriften inzake bestemming, inrichting en/of beheer, de relatie met het ruimtelijk structuurplan, definitief vastgesteld.
Klopjacht op inbrekers in Lebbeke Binnenland Nieuws HLN.
In Lebbeke heeft de politie deze ochtend een klopjacht gehouden op twee inbrekers. Ze drongen een woning binnen in de Brugstraat in Lebbeke door een raam in te gooien maar werden opgemerkt door de overbuurvrouw. Ik" merkte dat ze met twee aan het rondlopen waren rond de woning, toen een hen binnen ging verwittigde ik onmiddellijk de politie, klinkt het.
Lebbeke Wikipedia.
Het textielbedrijf Caroline Biss 80 werknemers is eveneens gehuisvest in Lebbeke. Prefaco 100 werknemers in Wieze is dan weer een grote fabrikant van betonproducten. Het belang van de landbouw is in de 20e eeuw verminderd. Lebbeke telt diverse sportclubs, waaronder de Koninklijke Atletiekclub Lebbeke en voetbalclub FC Lebbeke.
Lebbeke UiT in Vlaanderen.
Lebbeke, Tenniscentrum Hof Ter Burst. maandag 21 mei 2018. Flanders Beachtennis Championships 201. Lebbeke, Tenniscentrum Hof Ter Burst. vrijdag 25 mei 2018. Avondmarkt Lebbeke Minnestraat kermis. Lebbeke, Lange Minnestraat. Markt of braderie. vrijdag 25 mei 2018. Avondwandeling Lebbeke Minnestraat kermis.

Contacteer ons