Meer resultaten voor leuven

leuven
Visit Leuven.
Basel maakt eerste hyperfilm van Leuven. Bezoek Leuven in 242: minuten. Basel maakt eerste hyperfilm van Leuven. Bezoek de Leuvense kerken. Nu met extra info in de kerk. Ontdek Leuven per fiets. Vanuit Leuven sta je zo in t groen.
UZ Leuven.
Van 9 juli tot 2 september zijn op de E314 de op en afrit aan campus Gasthuisberg afgesloten. Infosessies, lezingen, jobbeurzen en andere evenementen. Bekijk alle evenementen. NIeuwsberichten en artikels. Lees meer nieuws. Diensten, centra en afdelingen. Ziekten, onderzoeken en behandelingen. Stuur een wenskaart. Opleiding en permanente vorming. Pers en media. Over UZ Leuven.
Starters zelfstandigen Leuven.
Interleuvenlaan 10, 3001 Heverlee. Ondernemingsloket 016 74 60 88. Sociale zekerheid zelfstandigen 016 74 60 80. Vennootschapsbijdrage 016 74 60 80. Pensioen zelfstandigen 03 613 36 10. Ma-vr: 9u-12u en namiddag enkel op afspraak. Stel een vraag maak een afspraak.
Meteovista Cookies.
Hiermee krijgen wij inzicht in een aantal technische gegevens zoals uw IP-adres, uw besturingssysteem, de browser die u gebruikt, de internetpagina die u bezocht voordat u op onze site terecht kwam en de pagina's' die u bezoekt op onze website.
Toerisme in Leuven 2018 Beoordelingen TripAdvisor.
Lastminutehotels in Leuven. Zakenhotels in Leuven. De beste familiehotels in Leuven. Eco-hotels in Leuven. Romantische hotels in Leuven. Luxehotels in Leuven. 5-sterren hotels in Leuven. 4-sterren hotels in Leuven. 3-sterren hotels in Leuven. ibis-hotels in Leuven. Leuven Hotels huisdieren toegestaan.
UiT in Leuven UiT in Leuven.
Leuven is een stad voor sporters. Geen duit, toch UiT! Bekijk de volledige agenda. Over UiT in Leuven. Blijf op de hoogte. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief boordevol tips. UiT in Leuven Privacy. Onze website maakt gebruik van cookies, die je een betere bezoekerservaring bieden.
Mobiel 21 Fietsschool Leuven.
Reeks 2: op 22 en 26 oktober van 13 u tot 14 u 30 en van 14 u 30 tot 16 u. Routemap Fietsschool Leuven. Volg Fietsschool Leuven op Facebook. Fietsschool Leuven op de officiƫle site van stad Leuven. Infografiek Resultaten Fietsschool Leuven.
Vandaag in Leuven Visit Leuven.
Facebook instagram Twitter. Vandaag in Leuven. Ontdek wat er in Leuven te beleven valt! Download 1 MB juli. Elke dag om 15u. Bezoek het Leuvense stadhuis. Erfgoed, recreatie, gastronomie muziek. Zien doen in Abdij van Park. Deze 10 moet je zien.
Leuven Adressen en toegang Over ons Brailleliga.
Vanaf het station: Vanaf de perrons van het station van Leuven volgt u de ondergrondse tunnel richting centrum: u komt uit aan de bushaltes een beetje rechts rechtover het station. Neem om het even welke bus op het perron nr.2.
Official website Oud-Heverlee Leuven.
Vijf gewonden bij vechtpartijen in Leuvens uitgaanscentrum Leuven Het Nieuwsblad.
Gisteren om 0641: door hsb Print Corrigeer. Bij vier vechtpartijen in het uitgaanscentrum in Leuven raakten afgelopen weekend vijf mensen gewond. Een jongeman van 24 uit Leuven kreeg het in de nacht van vrijdag op zaterdag aan de stok met zes jongeren.
Bus Leuven vanaf 13 Jouw busreis met FlixBus.
Jouw bushalte in Leuven. Bushalte Leuven Station, Perron 14. Duid de locatie aan op de kaart. Leuven Station, Perron 14. Voor meer informatie raadpleeg de. bustijden en bushaltes van Leuven. Bus van en naar Leuven niet genoeg? Ontdek onze andere steden!

Contacteer ons