Meer resultaten voor leuven

leuven
Slachtoffer uit Edegem 37 botst frontaal op tegenligger na. Gazet van Antwerpen.
Slachtoffer uit Edegem 37 botst frontaal op tegenligger na afdaling tijdens halve triatlon in Leuven. Vandaag om 0300: door Dennis Van DammeThierry, Goeman. Twee triatleten, onder wie de 37-jarige Joris Santermans uit Edegem, zijn zondag gewond geraakt tijdens een halve triatlon in Leuven.
Leuven.
Sint-Michielsavond Croques n Christ. dinsdag 22 mei 2018, 1930: 2200.: Bekijk de kalender van Leuven. Wie zijn we? Liturgie en gebed. Vriendschap met mensen in nood. Contact en steun. Volg ons op Facebook. Leave this field empty if you're' human.:
Leuven Wikipedia.
Openbaar vervoer bewerken. Het station Leuven ligt langs de spoorlijnen 35 Leuven Aarschot Hasselt, 36 Brussel Luik, 36N Schaarbeek Leuven, 53 Schellebelle Leuven en 139 Leuven Ottignies. In Bierbeek, iets ten zuidoosten van Leuven, begint ook de HSL 2, de hogesnelheidslijn richting Luik, langs de A3/E40.
Alma 2 Alma studentenrestaurants Goed, goedkoop, gezond, gemakkelijk, genieten.
Home Alma 2. Van Evenstraat 2 3000 Leuven. Op het menu vandaag. woensdag 16 december 2015. Mediterrane soep met kip en pesto. Hamburger met peperroomsaus en groentenkrans. bloemkool kaasburger met schorseneren. Scampibrochette met Marco Polo saus, broccoli en saffraanrijst. Locatie en openingsuren.
UZ Leuven.
Met een financiering van het Europese onderzoeksfonds wordt de komende 5 jaar translationeel onderzoek gedaan naar het beschermingsmechanisme tegen spier en. UZ Leuven leider in klinisch onderzoek naar kanker. Uit nieuwe cijfers van de European Organization for Research and Treatment of Cancer blijkt dat UZ Leuven de voorbije jaren de meeste deelnemers aantrok voor.
Twee atleten zwaargewond bij halve triatlon in Leuven Binnenland Nieuws HLN.
Twee atleten zwaargewond bij halve triatlon in Leuven. 21 mei 2018. Deel via Facebook 56 Tweet. Tijdens een halve triatlon in Leuven zijn gisteren twee deelnemers ernstig gewond geraakt. Ze botsten op elkaar tijdens het fietsen. Dat heeft de politie van Leuven vandaag gemeld.
Dronkaards zetten stad op stelten Leuven Regio HLN.
Ook in het verkeer werd afgelopen weekend grondig gecontroleerd. De politie hield vrijdagavond en nacht grootschalige controles in Leuven en Steenokkerzeel met medewerking van meerdere politiezones. Tijdens de actie werden 220 wagens grondig gecontroleerd om inbraakbendes op te sporen maar dat leverde geen resultaat op.
Leuven Leest Platform voor ontmoetingen tussen Leuvense lezers.
Juli Zeh Het zullen jouw buren maar wezen. Leestip van Linda Wouters Lichtelijk verslaafd. Ontdek alle toffe. leesplekken in Leuven. Een gezellig bankje in een park, een gezellige stoel in een boekenwinkel of een rustige plek in één van onze bibliotheken.
De Blauwput.
In Leuven gaan oud en nieuw hand in hand. De eeuwenoude universiteit en de jonge garde studenten; de traditionele bierbrouwerijen of cafés en de trendy shops en bars; het historische Begijnhof en het nieuwe M-Museum Het rijke verleden vormt samen met de jonge stadsvibe dé ingrediënten voor de perfecte citytrip.
Koninklijke Leuvense Gidsenbond.
Wilt u kennismaken met Leuven, herinneringen aan uw studententijd ophalen, genieten van een hapje en een drankje onder begeleiding van een deskundige gids of hebt u een bepaald thema in gedachten? Dan bent u bij Leuven aan het juiste adres.
Visit Leuven.
Nu in M-Museum Leuven. Vandaag in Leuven. Alle activiteiten op een rijtje. Vandaag in Leuven. Parkeren in Leuven. Vind de juiste parking met nieuwe tool. Parkeren in Leuven. 7x budgettips in Leuven. Budgettips voor jouw citytrip naar Leuven. 7x budgettips in Leuven.
Starters zelfstandigen Leuven.
Interleuvenlaan 10, 3001 Heverlee. Ondernemingsloket 016 74 60 88. Sociale zekerheid zelfstandigen 016 74 60 80. Vennootschapsbijdrage 016 74 60 80. Pensioen zelfstandigen 03 613 36 10. Ma-vr: 9u-12u en namiddag enkel op afspraak. Stel een vraag maak een afspraak.

Contacteer ons