Resultaten voor izegem

izegem
Parkhotel Izegem, West-Vlaanderen.
s Morgens kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet met zicht op het park. Het Parkhotel bevindt zich in het centrum van Izegem, in de onmiddellijke nabijheid van de Grote Markt en in de directe omgeving van de afrit 6 en 7 van de E 403.
Politie met honden aan het openluchtzwembad in Izegem VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
Start / stop automatisch afspelen Volgende. Politie met honden aan het openluchtzwembad in Izegem. Wie vandaag in het openluchtzwembad van Izegem gaat zwemmen, moet aanschuiven aan de ingang. De politie controleerde er met patrouillehonden. Bezoekers moeten hun rugzak laten controleren voor ze binnen mogen.
Izegem Het Nieuwsblad.
De vissen werden losgelaten in d. Izegem voert extra controles op drugs en alcohol in bij bezoekers openluchtzwembad. Bezoekers van het openluchtzwembad in Izegem moeten voortaan hun zakken laten controleren. De extra veiligheidsmaatregelen komen er na enkele incidenten met Noord-Franse jongeren.
Izegem Wikipedia.
Naast Izegem zelf bestaat de gemeente nog uit de deelgemeenten Emelgem en Kachtem. Emelgem werd reeds in 1965 bij Izegem gevoegd, Kachtem in 1977. Izegem zelf ligt op de zuidelijke oever van de Mandel, Emelgem en Kachtem op de noordelijke.
Izegem Regio HLN.
Op initiatief van Vlaams minister van. Izegem Frans koppel stuurt kinderen op dievenpad. Een koppel uit het Noord-Franse. Izegem Stad werkt aan plan voor kerken. De stad Izegem werkt aan een nieuw. Izegem Nederweg afgesloten. Voor het plaatsen van regenputten is.
Incidenten met Noord-Fransen in openluchtzwembad Izegem Focus en WTV.
Incidenten met Noord-Fransen in openluchtzwembad Izegem. Incidenten met Noord-Fransen in openluchtzwembad Izegem. Na enkele recente incidenten met Noord-Franse jongeren in het openluchtzwembad van Izegem neemt burgemeester Bert Maertens N-VA, in overleg met de politie en de sportdienst, extra maatregelen die de veiligheid in en rond het zwembad moeten garanderen.
Tentoonstelling, Izegem UiT in Vlaanderen.
Van 8 oktober 2018 tot 8 november 2018. Fotografiecircuit Vlaanderen Chris Wolf: Mijn" jaar met Daniël." Izegem, Cultuurhuis De leest. Van 30 november 2017 tot 30 november 2018. TENTOONSTELLING HET" GEBEURDE IN IZEGEM IN 1967." Izegem, Openbare Bibliotheek Izegem. Emelgem, Het Kapsalon.

Contacteer ons