Zoeken naar okegem

okegem
Wandelen in Okegem Overzicht van alle wandelroutes RouteYou.
Wandelen in Okegem Overzicht van alle wandelroutes. RouteYou Dromos Bezienswaardigheden Okegem Overzicht van alle wandelroutes. Zoeken in de buurt. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. Schakel JavaScript in of upgrade je browser.
Okegem Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
inventaris bouwkundig erfgoed geheel plaats. Locatie Okegem Ninove. Inventarisatie Ninove geografische inventarisatie: 01-01-1978 31-12-1978. Klein dorp van 277 hectare met 1.754 inwoners, begrensd ten noordwesten door de Steenweg Ninove-Aalst en ten zuidoosten door de Dender; gelegen op de beboomde valleihelling van de Dender.
Okegem Wikipedia.
In Okegem speelt de voetbalclub FC Panters Okegem. Verder hebben ze ook een kaatsploeg, namelijk de recreatieve Amuzanten. Elk weekend leeft de duivensport in Okegem via vereniging de" reisduif" die samenkomt in het café aan het station in Okegem. Bronnen, noten en/of referenties.
Okegem HLN.
Ninove Het stadsbestuur van Ninove geeft een negatief advies voor de uitbreiding van het bedrijf Nervia Plastics in de Fonteinstraat in Okegem. Fietser overleden na val langs jaagpad. Ninove De 57-jarige Albert De Backer uit Mere, die begin deze maand ongelukkig ten val kwam tijdens een fietstocht langs de Dender in Okegem, is zaterdag.
Frituur Kabouter Friet in Okegem op Vindeenfrituur.be.
Jan Okeghemstraat 3, 9400 Okegem. Op dit moment Zaterdag 2103: is frituur Kabouter Friet Open. De verse ballekens zijn een must. Tel: 0032 Toon het nummer Tel: 0032487546571. Email: Neem contact op. Andere frituren in Okegem. Hoeveel is 1 plus 2?
Vrije basisschool Okegem.
Welkom op onze site. Welkom op de site van onze Toffe School te Okegem. Een dorpsschool van deze tijd waar kinderen, in een veilige en warme omgeving, zich volledig kunnen ontplooien, dit op hun eigen tempo en met aandacht voor ieders talenten.
Okegem Ninove.
Daarna kwam Okegem door openbare verkoop in handen van Jozef de Landre die ze in 1782 voor 12700 gulden verkocht aan ridder Lodewijk-Jozef de Coninck na wiens dood Okegem te beurt viel aan zijn zoon Ferdinand de Coninck. Een dorp kon in die tijden nogal eens van eigenaar veranderen.
VERNAILLEN RUDOLF, Okegem Ninove Tel: 054335. Garages goudengids.be.
Een recensie schrijven? Leopoldstraat 56, 9400 Okegem Ninove. 054 33 52 65. 054 32 97 41. Andere interessante bedrijven in de buurt. Garage De Smet. Steenweg 602, 9470 Denderleeuw. Désiré De Bodtkaai 21, 9400 Ninove. Eigenstraat 17, 9450 Denderhoutem Haaltert.
Okegem, deelgemeente van Groot-Ninove.
Tot 1940 was er nog een kleinere, smalle op palen gebouwde brug. zie ook Virtuele Tour Okegem Dit was de enige brug tot 1866 over de Dender die Okegem met Impegem een gehucht van Liedekerke dat kerkelijk lang samengevoegd was met de parochie Okegem verbond.
NMBS Okegem.
Geldigheidsgebied van de Key Card vanuit het station OKEGEM. DENDERLEEUW / TERHAGEN / IDEGEM / HAALTERT / ZANDBERGEN / AALST KERREBROEK / TERNAT / LIEDEKERKE / AALST / NINOVE / EREMBODEGEM / WELLE / EICHEM / EDE / SCHENDELBEKE / IDDERGEM / SINT-MARTENS-BODEGEM / ESSENE LOMBEEK / APPELTERRE.

Contacteer ons