Op zoek naar mortsel?

mortsel
Mortsel Het Nieuwsblad.
Zelfs een lightversie van een kmo-zone is te zwaar voor Mortsel. De plannen voor een nieuwe kmo-zone aan de Luchthaven van Deurne zijn tijdelijk uitgesteld. De verkeersafwikkeling richting R11 en Mortsel zou volgens een verkeersstudie te belastend zijn. Mortsel eert Lieven Gevaert.
Website stad Mortsel.
Andere nuttige diensten. Samenleving en preventie. Huis van het Kind. Jeugd en jongeren. Snel naar het OCMW. Algemeen maatschappelijk werk. Huis van het Kind. Steun en tegemoetkomingen. Juridische informatie en privacy Lokaal bestuur Mortsel, Stadsplein 1 2640 Mortsel / ondernemingsnummer BE0207536646.
Mortsel Gazet van Antwerpen.
29/05/2018 DMI Vastgoed uitgekozen door stad als ontwikkelaar voor Stadsterras. 28/05/2018 Drie teruggevonden Belgische soldaten uit WO I geïdentificeerd: één soldaat kwam uit Mortsel. 27/05/2018 Krachtpatsers aan de slag in Highlands van Mortsel. 26/05/2018 In Mortsel kan ik betere service leveren.
Mortsel Wikipedia.
Lijst van onroerend erfgoed in Mortsel. Mortsel ligt aan een knooppunt van verschillende spoorweglijnen en telt daardoor vandaag op een relatief kleine oppervlakte vier spoorwegstations: Mortsel, Mortsel-Deurnesteenweg, Mortsel-Liersesteenweg en Mortsel-Oude-God. Sinds december 2008 wordt Mortsel-Deurnesteenweg nog enkel bediend tijdens het weekend.
VIDEO. Nieuw zwembad in Mortsel opent op 1 september Mortsel Het Nieuwsblad.
Mortsel eert Lieven Gevaert. Het was maandag150 jaar geleden dat Lieven Gevaert werd geboren, een van de stichters van Agfa-Gevaert. Om hem te eren, organiseerden ze in Mortsel een bloemenhulde en een tentoonstelling. Drie teruggevonden Belgische soldaten uit WO I geïdentificeerd: één soldaat kwam uit Mortsel.

Contacteer ons