Meer resultaten voor opwijk

opwijk
Opwijk UiT in Vlaanderen.
80 resultaten gevonden. Van 13 augustus 2018 tot 27 augustus 2018. Start to Yoga. Opwijk, Zensa Yoga Opwijk. Van 6 juni 2018 tot 29 augustus 2018. Opwijk Yoga Zomerlessen. Opwijk, GC Hof Ten Hemelrijk. Van 8 mei 2014 tot 30 augustus 2018.
Gemeente Opwijk.
Wekelijkse markt Opwijk. 31 aug 2018. Welkom op de wekelijkse markt in het centrum van Opwijk! Kampioenschap van Opwijk petanque. 1 sep 2018. Op zaterdag 1 september organiseren we het Kampioenschap van Opwijk Petanque. Plaats van gebeuren is Snookerpalace Nieuwstraat 28A.
Afdeling Pasar vzw.
Meer weten over Pak je tijd plekjes in Opwijk. Wanneer vindt de activiteit plaats? dinsdag 6 november 2018 0845.: Iedere dinsdagvoormiddag tijdens deze wintermaanden tot eind februari kan je meewandelen langs een meestal bewegwijzerde themaroute in Opwijk en/of omliggende gemeenten.
Opwijk bereidt toekomst zonder overwegen voor Opwijk Het Nieuwsblad.
Om te vermijden dat we op termijn voor voldongen feiten worden geplaatst, hebben we als gemeente een streefverbintenis afgesproken met Infrabel, zegt schepen van Mobiliteit en Verkeer Johan Deleu N-VA. Voor de realisatie van dat streefbeeld voor Opwijk werd twee jaar lang onderhandeld.
Stedenbouw en informatie over de gemeente Opwijk.
In de kijker. Kame Aelbrecht Bvba Bvba Van Der Elst Van Lembergen Brandstoffen Bvba Bvba De Pauw Isabelle Modde Patrick Lebon Herman Ulens Eddy De Schepper Willy Gestels. Onthaal Gemeenten Opwijk Dienst Stedenbouw. Stedenbouw en informatie over de gemeente Opwijk.
Gemeentelijke diensten Over Opwijk Gemeente Opwijk.
medium lettertype grootte. groot lettertype grootte. Typ hier uw zoekterm zoeken. Werken in Opwijk. t Opwijks Archief. Markten, kermissen feesten. Preventie en gezondheid. Huis van het Kind. Suggesties aan het beleid. Home Over Opwijk Gemeentelijke diensten. Aankoopdienst en contractbeheer. t Opwijks Archief.
Kaart Opwijk ViaMichelin.
Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Opwijk of bereken een route van of naar Opwijk, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Opwijk. De plattegrond Opwijk van ViaMichelin: raadpleeg de beroemde Michelin-kaarten die zijn gebaseerd op meer dan een eeuw ervaring.
Opwijk Wikipedia.
Aalst en Dendermonde liggen 12 km van Opwijk. Bezijdens Opwijk zelf heeft de gemeente nog drie andere kernen, met name Droeshout, deelgemeente Mazenzele en Nijverseel. Opwijk grenst aan de Vlaams-Brabantse gemeenten Merchtem en Asse en aan de Oost-Vlaamse gemeenten Aalst deelgemeenten Meldert en Baardegem, Lebbeke en Buggenhout.
OCMW Opwijk.
Zij krijgen van het woonzorgcentrum een glaasje schuimwijn en een stuk taart aangeboden. Tijdens deze namiddag. 10 sep 2018. Op maandag 10 september 2018 vindt voor de 9de keer de Sporteldag voor 50 plaats, een initiatief van de Gemeentelijke Seniorenraad in samenwerking met de gemeente Opwijk.

Contacteer ons