Meer resultaten voor opwijk

opwijk
Opwijk Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. C Maak van Opwijk jouw startgemeente! Nieuws uit een andere gemeente? Opwijk vanuit de lucht bekeken. Donderdag en vrijdag is de fototentoonstelling Opwijk vanuit de lucht van fotograaf/cineast Wim Robberechts te zien in GAC II. Daarna verhuist de expo voor een maand naar woon-zorgcentrum OPcura.
OCMW Opwijk.
Het Rode Kruis van Opwijk organiseert een ontspanningsnamiddag voor alle Opwijkse senioren en gehandicapten. Ook de bewoners van het woonzorgcentrum die dit wensen kunnen deelnemen aan deze. Bezoek Opwijkse jaarmarkt. 26 jun 2018. Vandaag vullen de Opwijkse straten zich met paarden en rundvee.
Ringlaan afgesloten voor opnames Familie Opwijk Regio HLN.
Deel via Facebook 0 Tweet. De Ringlaan in Opwijk wordt morgen afgesloten in het kader van opnames voor de VTM-reeks Familie. Vanaf 12 uur geldt er een parkeerverbod tussen het kruispunt met de Fabriekstraat en de rotonde aan de Steenweg op Merchtem.
Gemeente Opwijk.
Welkom op de wekelijkse markt in het centrum van Opwijk! Kampioenschap van Opwijk voor wielertoeristen. 22 jun 2018. Recreatieve wielerwedstrijd voor inwoners en ex-inwoners van Opwijk. Er zijn 3 deelnemerscategorie├źn. Inschrijven kan vanaf 18u in de cafetaria van sporthal Heiveld.
Kaart Opwijk ViaMichelin.
U zoekt de kaart of de plattegrond van Opwijk en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Opwijk of bereken een route van of naar Opwijk, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Opwijk.
Opwijk Wikipedia.
Aalst en Dendermonde liggen 12 km van Opwijk. Bezijdens Opwijk zelf heeft de gemeente nog drie andere kernen, met name Droeshout, deelgemeente Mazenzele en Nijverseel. Opwijk grenst aan de Vlaams-Brabantse gemeenten Merchtem en Asse en aan de Oost-Vlaamse gemeenten Aalst deelgemeenten Meldert en Baardegem, Lebbeke en Buggenhout.
Opwijk bereidt toekomst zonder overwegen voor Opwijk Het Nieuwsblad.
Om te vermijden dat we op termijn voor voldongen feiten worden geplaatst, hebben we als gemeente een streefverbintenis afgesproken met Infrabel, zegt schepen van Mobiliteit en Verkeer Johan Deleu N-VA. Voor de realisatie van dat streefbeeld voor Opwijk werd twee jaar lang onderhandeld.

Contacteer ons