Meer resultaten voor zoutleeuw

zoutleeuw
Grote Markt Zoutleeuw.
Het renaissance Spiegelhuis in rode baksteen is één van de fraaiste markthuizen en het hoge gebouw aan de linkerzijde van de markt is wat overblijft van het klooster van de Kapelbroeders. Grote Markt z/n, 3440 Zoutleeuw Zoutleeuw. 32 11 94 90 40.
Vierkantshoeve uit 17de eeuw met stallen en ruime wei in Zoutleeuw. ionicons-v5-a.
Huizenjagers Vierkantshoeve uit 17de eeuw met stallen en ruime wei in Zoutleeuw. Deze oude vierkantshoeve uit 1631 ligt in Zoutleeuw. Ook de stallen en de ruime wei horen bij het pand, waardoor er aan ruimte zeker geen gebrek is. Deel deze video.
Zoutleeuw Regio HLN.
Curieus Zoutleeuw organiseert dansnamiddag met DECAP-orgel. 17/03 Op donderdag 21 maart organiseert Curieus Zoutleeuw voor het derde opeenvolgende jaar een dansnamiddag in de cultuurzaal van De Passant. 37 carnavalswagens voor stoet Zoutleeuw. 17/03 Precies op het moment dat de carnavalstoet van Zoutleeuw zondag van start ging, vielen ook de eerste regendruppels uit de lucht.
Privé sauna Zoutleeuw Alle Privé sauna centra in Zoutleeuw op Relaxy.be Relaxy.be.
Privé sauna Zoutleeuw. Op deze pagina kan je alle privé saunas uit de regio Zoutleeuw terugvinden. Ons overzicht wordt willekeurig weergegeven, maar je kan links op de pagina uiteraard op basis van je eigen wensen de perfecte privé sauna terugvinden.
Zoutleeuw Het Belang van Limburg.
Twintiger die klasgenoot doodstak op oprit in Zoutleeuw wordt geïnterneerd. De raadkamer in Leuven heeft dinsdag de internering bevolen van Michiel K. De 25-jarige man bracht in oktober 2018 in zijn woonplaats Zoutleeuw zijn gewezen klasgenoot Jonas Vlayen 23 om het leven m.
25 Zoutleeuw Tienen Lijn De Lijn.
Suggesties verschijnen wanneer je begint te typen. Selecteer een suggesteie met behulp van de pijltjestoetsen. Geen input gegeven. Er werden geen suggesties gevonden. 25 Zoutleeuw Tienen. 25 Zoutleeuw Tienen. Ritten op dit moment. Deze lijn werd niet gevonden. Sorry technische fout.
Stadsdiensten Stad Zoutleeuw.
Ontdekken en ontspannen. Zien en ervaren. Milieu en duurzaamheid. Startpagina: Bestuur en diensten. a a a. Milieu en duurzaamheid. Realisatie: Cipal Schaubroeck NV Stad Zoutleeuw, Aen den Hoorn 1, 3440 Zoutleeuw, T 011 94 90 00 F 011 94 90 98 Privacybeleid.
Fietsroutes in Zoutleeuw.
Neem je fiets overal mee op verplaatsing. Geniet samen met je kind op de fiets. Neem alles mee tijdens je fietstocht. Voor je fiets. Fietsroutes in Zoutleeuw. Je vindt hier een overzicht aan fietsroutes in Zoutleeuw. Fietsknooppunten in Zoutleeuw. straal 5 km.
Christelijk Ziekenfonds Leuven Dienst Maatschappelijk werk CM Kantoor Zoutleeuw De sociale kaart.
elke werkdag telefonisch in het plaatselijk kantoor tussen 8.30 uur en 9.30 uur plaatselijk spreekuur afspraak op kantoor of aan huis telefonisch of via e-mail. Geetbets Kortenaken Linter Zoutleeuw. Is een afdeling van. Christelijk Ziekenfonds Leuven Dienst Maatschappelijk Werk CM Administratieve Hoofdzetel Kessel-Lo Christelijk Ziekenfonds Leuven Kantoor Zoutleeuw.
Verdacht overlijden van 23-jarige man in Zoutleeuw: Onderzo. Zoutleeuw Het Nieuwsblad.
Verdacht overlijden van 23-jarige man in Zoutleeuw: Onderzoek voor moord. 18/10/2018 om 1410: door lbo, mmv Bron: BELGA Print Corrigeer. Vorige afbeelding 1 / 2 Volgende afbeelding. Het parket van Leuven onderzoekt het verdachte overlijden van een 23-jarige man in Zoutleeuw.
De Lakenhalle Eetcafé Zoutleeuw.
Gelegen in het historisch centrum van Zoutleeuw. Beste klanten, wegens renovatiewerken aan de keuken zullen we gesloten zijn van 28.11.2016 tot 17.12.2016. Dank voor uw begrip. De" Lakenhalle" is eetcafé, café, terras en ligt op de Grote Markt van Zoutleeuw, een historisch stadje in het groen, gelegen tussen Tienen en Sint-Truiden.
kamer aambeeld Een bed and breakfast met het beste van het Hageland en Haspengouw.
Kamer Aambeeld is een zeer recentelijk gerenoveerde hoeve met binnenkoer, een drietal kilometer buiten het centrum van Zoutleeuw en gelegen tussen velden, weides en fruitbomen. Het pittoreske stadje Zoutleeuw ligt nog net in het Hageland maar pal op de grens met Haspengouw.

Contacteer ons